شناسهٔ خبر: 71093056 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران خبر داد؛

بهره‌برداری از ١١٢ پروژه شرکت توزیع برق مازندران در دهه فجر

«حسینی کارنامی» گفت: همزمان با ایام شکوهمند چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ١١٢ پروژه با اعتباری بالغ بر ٧١٢ میلیارد ریال در حوزه توزیع برق مازندران به بهره برداری می‌رسد.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «سیدکاظم حسینی کارنامی» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران امروز (پنجشنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همزمان با ایام شکوهمند چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ١١٢ پروژه با اعتباری بالغ بر ٧١٢ میلیارد ریال در حوزه توزیع برق مازندران به بهره برداری می‌رسد.

وی افزود: مهمترین این پروژه‌ها شامل احداث و توسعه و اصلاح و بهینه سازی خطوط شبکه برق شهری و روستایی، عملیات جایگزینی سیم به کابل، توسعه و رینگ فیدر و مقاوم سازی و رفع ضعف ولتاژ شبکه است.

حسینی کارنامی ادامه داد: در این ایام، در امور برق شهرستان‌های بابلسر ٢۵ پروژه، آمل هشت پروژه، ساری ١۴ پروژه، سیمرغ ١٠پروژه، سوادکوه پنج پروژه، نکا، چهار پروژه، بهشهر ١٢پروژه و جویبار، یک پروژه و فریدونکنار، شش پروژه، قائمشهر، هشت پروژه، گلوگاه، چهار پروژه و میاندرود، شش پروژه و بابل نُه پروژه به بهره برداری می‌رسد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به اینکه تعداد مشترکین برق در مازندران قبل از انقلاب اسلامی ٢۶۶ هزار خانوار بوده است، گفت: در حال حاضر و در حوزه جغرافیایی خدمات رسانی این شرکت (از شهرستان گلوگاه تا آمل) بیش از یک میلیون و ۶۴٢ هزار مشترک است که از این تعداد ۷۵ درصد آنان جز مشترکین خانگی هستند و بیش از دو هزار و ٧٢ روستای مازندران برقدار هستند درحالی که این آمار تا پیش از انقلاب ٧٣٨ روستا بوده است.

انتهای پیام/