عبدالوهاب صحنه روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ارائه تسهیلات بانکی ارزان قیمت در قالب مشاغل به شرکتهای پشتیبان و محدود بودن تخصیص تسهیلات تبصره ۱۸ و با سود بین ۱۵ تا ۱۸ درصد، در حفظ و پایداری اشتغال صنعت فرش دستبافت استان کارساز نیست.
وی تاکید کرد: در شرایط کنونی ایجاد خط اعتباری ویژه سرمایه در گردش برای صنعت فرش دستبافت استان میتواند تا حدودی نگرانی فعالان این حوزه را برطرف کند.
صحنه در خصوص تولید فرش دستبافت در سال جاری، گفت: از ابتدای امسال حدود ۳۶ هزار متر مربع فرش در چهار گروه ریز بافت، درشت بافت، گبه و تابلو فرش در استان تولید شده است.
وی خاطرنشان کرد: تولیدات بافندگان گلستان برای بازاریابی به استانهای همجوار به ویژه تهران حمل میشود.
رییس اداره امور فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت گلستان با تاکید بر سرمایهگذاری در ایجاد زیرساختهای موردنیاز صنعت فرش دستبافت در استان، افزود: استان از وجود زیرساختهای از جمله ریسندگی و رنگرزی و فرایند تکمیلی فرش بعد از تولید از جمله کارگاه شور، قیچی کار و پرداخت فرش محروم است.
صحنه گفت: نمایشگاه تخصصی فرش دستبافت در گرگان با حضور فعالان این صنعت در استان، ۲۲ تا ۲۶ بهمن سال جاری برگزار میشود.
وی ادامه داد: این نمایشگاه با ایجاد ۳۰ غرفه و نمایش تولیدات بافندگان استان به نمایش در خواهد آمد.
وی هدف از برگزاری نمایشگاه فرش را حمایت از بافندگان و بازاریابی برای تولیدات برشمرد.
براساس گزارش اداره فرش صنعت، معدن و تجارت گلستان، این استان ۳۰ هزار بافنده فعال و نیمه فعال دارد.
به گفته کارشناسان حوزه صنعت فرش دستباف گلستان، وجود چندین شرکت تعاونی فرش دستباف، تولید فرش ترکمنی و فرش ابریشم منحصر بهفرد و نیز تنوع طرح و رنگ و نوع (فرش ترکمنی، گلیم، جاجیم، گبه و طرحهای خاص) از جمله نقاط قوت و فرصتهای صنعت فرش در این استان است.