به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام محمود ترابی روز پنجشنبه در جمع فرماندار و مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس بهمناسبت آغاز دهه فجر پیروزی انقلاب، افزود: توسعه و پیشرفت یک منطقه و استان به ارتباط و اتصال آن به خطوط جادهای و ریلی اصلی و بین المللی است که باید از آن استفاده کرد.
وی اضافه کرد: با اینکه مدیران ملی و استانی بارها برضرورت اجرای خط ریلی اینچهبرون - گنبد- آزادشهر - شاهرود بهعنوان یک مسیر ریلی مناسب، کوتاه و ارزان تاکید کردند اما هنوز خبری از اجرای این پروژه مهم زیرساختی استان گلستان نیست.
حجت الاسلام ترابی همچنین با تبریک دهه فجر، مردمی بودن را ریشه این دهه و پیروزی انقلاب دانست و گفت: این ایام متعلق به نظام و انقلاب است و باید دستاوردهای جمهوری اسلامی برای مردم تبیین شود.
وی بابیان اینکه انقلاب اسلامی به برکت امام خمینی(ره) و شجاعتی که ایشان به مردم برای ایستادن و مبارزه با ظلم داد به پیروزی رسید، ادامه داد: خون پاک شهیدانی که در راه پیروزی انقلاب و حفظ و بالندگی آن طی ۴۶ سال گذشته دادهایم، نشانه حقانیت و درستی راه انقلاب است.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی هم در این دیدار، دهه فجر را دهه عزت اسلام و انقلاب دانست و گفت: برای عبور کشور از پیچ تاریخی حساسی که در آن قرار دارد باید با وفاق و همدلی و بیان صحیح دستاوردهای نظام اسلامی برای اقشار مختلف مردم، گام برداریم.
عبدالحیکم آق ارکاکلی افزود: شاهد اعتماد، اعتقاد، وفاق و وحدت مردم و مسوولان به نظام اسلامی هستیم و وظیفه ماست که راه امام و شهیدان را ادامه دهیم.
سرپرست فرمانداری گنبدکاووس هم در این مراسم با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: دهه فجر و شهیدانی که در راه پیروزی انقلاب جان خویش را نثار کردند محور وحدت و برادری هستند.
سلیمان هاشمی افزود: گنبدکاووس دومین شهرستان استان گلستان است که در ایام دهه فجر پروژههای قابل توجه عمرانی و اقتصادی آن به ارزش ۲۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری یا عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
به گزارش ایرنا، قبل از این دیدار هم مدیران گنبدکاووس باحضور در گلزار پنج شهید خوشنام این شهر و قرائت فاتحه و عطرافشانی مزار آنها، با آرمانهای انقلاب و خون شهیدان تجدید بیعت کردند.
مطالعه و اجرای پروژه ملی راهآهن اینچهبرون- گنبدکاووس- آزادشهر- شاهرود- بافق که حدود ۲ دهه قدمت دارد با وجود مزایای اقتصادی و توسعهای قابل توجه آن و نیز پیگیریهای مسئولان گلستان هنوز اجرا نشده در نگاه فعالان اقتصادی، حلقه اصلی مفقوده زیرساخت توسعه اقتصادی و صادرات غیرنفتی این استان شمالی به کشورهای شرق و مرکز آسیاست.
شهرستان گنبدکاووس بیش از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.