شناسهٔ خبر: 71090733 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

استان اردبیل

کشف کالای قاچاق به ارزش ۴۰ میلیارد ریال در شهرستان نیر

۴۰ میلیارد ریال انواع کالای قاچاق از سواری سمند سورن در شهرستان نیر کشف و ضبط شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، فرمانده انتظامی نیر روز پنجشنبه با اعلام این خبر، گفت: ماموران کلانتری مرکزی شهرستان نیر هنگام کنترل خودرو‌های عبوری در محور اردبیل - سراب به یک دستگاه سواری سمند سورن مشکوک و این خودرو را جهت بررسی متوقف کردند.
سرهنگ سیدهادی موسوی افزود: ماموران در بازرسی از این خودرو ۱۵ دستگاه گوشی تلفن همراه، ۲ قطعه لوازم یدکی خودرو، یک دستگاه پاور ریتینگ و ۲۸۰ ثوب البسه خارجی قاچاق را کشف و ضبط کردند.
وی با اشاره به توقیف خودرو حامل محموله قاچاق، بیان کرد: کارشناسان ارزش این کشفیات را در مجموع ۴۰ میلیارد ریال اعلام کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان نیر گفت: یک نفر در این رابطه دستگیر و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی و رسیدگی تحویل مراجع قضایی شد.
سرهنگ موسوی افزود: خرید و فروش و حمل یا نگهداری کالا خارج از ضوابط تعیینی دولت تخلف محسوب می‌شود و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
وی با تاکید به برخورد قاطع و قانونی پلیس با قاچاقچیان، سودجویان و محتکران از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک در خصوص احتکار و قاچاق کالا را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
شهرستان نیر در ۳۰ کیلومتری جنوب غربی اردبیل و در مسیر جاده ترانزیتی استان‌ها اردبیل و آذربایجان شرقی قرار دارد.