شناسهٔ خبر: 71090111 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

از عید مبعث تا نیمه شعبان:

آزادی ۵۰ زندانی در همدان

برای آزادی ۵۰ زندانی جرائم غیرعمد از عید مبعث رسول اکرم (ص) تا نیمه شعبان، ولادت امام زمان (عج) در همدان برنامه ریزی شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، مدیرعامل ستاد دیه همدان گفت: برنامه ریزی ستاد دیه همدان آزادی چهار زندانی زن و ۴۶ زندانی مرد با مشارکت و همراهی خیران در این مدت انجام شده است.

یداله روحانی منش افزود: برای تعدادی از این زندانیان پرونده تشکیل و پرونده تعدادی هم تکمیل شده که در صورت تامین رقم مورد نیاز به سرعت نسبت به آزادی آنها از زندان اقدام می‌شود.

مدیرعامل ستاد دیه همدان تاکید کرد: حداقل بدهی این زندانیان ۴۰۰ میلیون ریال و حداکثر پنج میلیارد ریال است و به طور میانگین برای آزادی هر نفر یک میلیارد ریال و در مجموع ۵۰ میلیارد ریال نیاز است.

روحانی منش تصریح کرد: روز عید مبعث رسول اکرم (ص) تاکنون هفت نفر از زندانیان جرائم غیر عمد همدان آزاد شدند و برای آزادی ۴۳ نفر دیگر نیازمند همراهی خیران و گذشت شاکیان پرونده هستیم.

او گفت: زندانیان مسن، بانوان زندانی، افراد دارای بیماری صعب العلاج و زندانیان کم سن و سال در اولویت آزادی هستند.

مدیرعامل ستاد دیه همدان افزود: ۲۴۱ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد این استان از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه با کمک خیرین به آغوش خانواده بازگشتند.

روحانی منش تاکیدکرد: مجموع بدهی زندانیان آزاد شده سه هزار و ۷۲ میلیارد و ۸۰ میلیون ریال بود که با مشارکت خیران تامین و برای آزادی این افراد به شاکیان پرداخت شد.