شناسهٔ خبر: 71088957 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار: ساخت ۴۰ مدرسه در خراسان‌شمالی هدف‌گذاری شد

بجنورد-ایرنا- استاندار خراسان‌شمالی گفت: ساخت ۴۰ مدرسه در شهرستان های مختلف استان در قالب طرح «نهضت ملی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی» هدفگذاری شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، بهمن نوری روز پنجشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان اظهار کرد: این فضاهای آموزشی در قالب مدارس یک تا سه کلاسه هدفگذاری شده و اکنون ۹ طرح آغاز شده است.

وی افزود: اجرای «نهضت ملی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی» باید در استان سرعت گیرد و در این باره فرمانداران پای کار باشند.

استاندار خراسان شمالی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح ملی مورد تاکید است و باید تلاش شود تا مردم و خیران دولت را همراهی کنند.

نوری افزود: فرمانداران در تشویق مردم و مشارکت آنها در توسعه فضاهای آموزشی نقش کلیدی دارند.

زمین برای طرح های آموزشی تامین است

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان شمالی نیز در این نشست گفت: زمین برای ساخت این مدارس تامین شده است و مشکلی در این باره وجود ندارد.

امین فلاح کوشکی با بیان اینکه قرار است این طرح ها تا مهرماه سال آینده به بهره برداری برسد، اظهار کرد: این طرح ها با کمک های مردمی اجرا می شود و کمک دولتی به آن اختصاص نمی یابد.

وی افزود: بر این اساس از فرمانداران شهرستان ها انتظار می رود با برنامه ریزی های مختلف مردم را پای کار بیاورند.

فلاح کوشکی گفت: ساخت ۸۲ مدرسه با ۱۹۸ کلاس درس برای پاسخ به نیاز فضای آموزشی در اولویت است که ۴۲ طرح از این تعداد در حال ساخت است و بیش از ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا مهرماه سال آتی تکمیل می شود.

سرانه فضای آموزشی در استان ۵.۶ متر مربع

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در این نشست گفت: سرانه فضای آموزشی در استان ۵.۶ متر مربع است که این رقم در کشور به طور میانگین ۵.۲۸ مترمربع گزارش شده است.

علی متقیان افزود: ۳۵۲ مدرسه در استان به صورت دو نوبته فعالیت دارد که برای برطرف کردن این مشکل نیاز به ساخت و تامین ۱۷۶ مدرسه است.

وی خاطرنشان کرد: اکنون تراکم دانش آموزان در ۴۵۰ کلاس درس در شهرها و روستاهای استان بیشتر از ۳۵ نفر بوده که این مشکل ناشی از کمبود مدرسه و فضای آموزشی ایجاد شده است.

اکنون بیش از ۱۹۵ هزار دانش آموز در ۲ هزار و ۸۳ مدرسه خراسان شمالی زیر نظر ۱۴ هزار و ۵۹ معلم تحصیل می کنند.