شناسهٔ خبر: 71087848 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

تا پایان ۱۴۰۳

آسفالت ۷ معبر اصلی منطقه ۷ اصفهان با اعتبار ۵۵ میلیارد ریال نونوار می‌شود

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به لیست معابر اصلی این منطقه برای انجام عملیات آسفالت‌تراشی و روکش آسفالت تا پایان سال جاری گفت: هفت معبر اصلی این منطقه با اعتباری بالغ‌بر ۵۵ میلیارد ریال در لیست پروژه‌های آسفالت منطقه قرار گرفته است.

صاحب‌خبر -

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه بهبود وضعیت آسفالت معابر منطقه ۷ شهرداری اصفهان، همواره یکی از دغدغه‌های اهالی این منطقه بوده و در این راستا تاکنون اقدامات خوبی صورت گرفته است، اظهار کرد: در مسیر ادامه نهضت آسفالت معابر منطقه ۷ سال گذشته بیش از ۸۰ میلیارد تومان هزینه روکش آسفالت معابر اصلی منطقه شد و در سال جاری نیز بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه آسفالت معابر فرعی منطقه شده است.

وی افزود: این آخرین مرحله از اجرای روکش آسفالت در معابر منطقه در سال جاری است و سال آینده نیز پیرو درخواست‌های مکرر شهروندان، برای سال دوم «نهضت آسفالت معابر فرعی منطقه ۷» ادامه‌دار خواهد بود.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به لیست معابر اصلی این منطقه برای انجام عملیات آسفالت تراشی تا پایان سال جاری افزود: هفت معبر اصلی این منطقه با اعتباری بالغ‌بر ۵۵ میلیارد ریال در لیست پروژه‌های آسفالت منطقه قرار گرفته است که از جمله آن‌ها عملیات آسفالت‌تراشی کندرو و تندروی بزرگراه شهید چمران با مساحت ۶۰۰۰ متر مربع و به مقدار ۸۵۰ تن است که با اعتباری بالغ‌بر ۲۵ میلیارد ریال انجام خواهد شد.

سلطان‌آقایی با اشاره به لیست معابر اصلی این منطقه برای انجام عملیات روکش آسفالت تا پایان سال جاری تاکید کرد: عملیات روکش آسفالت خیابان آل‌بویه (حدفاصل گلستان تا برازنده)، خیابان واثقی (حدفاصل خیابان آل‌محمد تا آل یاسین)، خیابان شهید برجوئیان (حدفاصل باغ‌قوشخانه تا مولوی) و رمپ بزرگراه معلم به کاوه در مجموع به مساحت ۱۴ هزار متر مربع و مقدار ۱۷۰۰ تن با اعتباری بالغ‌بر ۳۰ میلیارد ریال انجام خواهد شد.

وی با اشاره به حجم زیاد درخواست‌های مردمی درباره اصلاح یا ترمیم آسفالت معابر و خیابان‌های این منطقه گفت: در سال جاری نیز با هدف خدمت‌رسانی بهتر به شهروندان و پیگیری مطالبات مردمی در این حوزه، به‌صورت جدی پیگیری می‌شود.