شناسهٔ خبر: 71087527 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

راهیابی سه یادمان شهدای آذربایجان‌غربی به مرحله کشوری جشنواره افلاکیان

سه یادمان شهدای آذربایجان‌غربی به مرحله کشوری جشنواره افلاکیان راه یافت.

صاحب‌خبر -


به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان‌غربی در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره انتخاب یادمانهای برتر شهدای گمنام (افلاکیان) استان گفت: این جشنواره با هدف شناسایی یادمانهای برتر بر اساس معماری اعلامی برنامه‌های برگزار شده برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همخوانی یادمانها با محیط پیرامونی برگزار شد.
سردار جلیل وحیدی افزود: از بین ۳۷ یادمان شهدای گمنام سه یادمان برگزیده شده و برای رقابت به مرحله کشوری این جشنواره انتخاب شدند.
افزود:
سردار وحیدی اظهارکرد: دراین ارزیابی سه یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌غربی، یادمان شهدای گمنام دانشگاه فرهنگیان ارومیه و یادمان شهدای گمنام پارک ملت شهرستان چایپاره به ترتیب مقامهای اول تا سوم را کسب کردند.
در این مراسم مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی هم با اشاره به اینکه یادمانهای شهدا و دفاع مقدس از ارزشمندترین میراثهای ملموس ما هستند گفت: این یادمانها را می توان در فهرست آثار ملی به ثبت رساند.
مرتضی صفری افزود: طرح ساخت موزه سردشت آماده شده است که این موزه می تواند پیامی جهانی در موضوع استفاده از سلاحهای شیمیایی داشته باشد.