«هاشم اسکندریان» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مهمترین اولویت سازمان کاهش تصادفات از نظر کمیت و شدت حوادث و حفظ جان کاربران جاده ای به عنوان سرمایه ملی کشور است.
وی افزود: در همین راستا با اقدامات موثر و بهنگام راهداری این شهرستان برای ارتقا ایمنی و اصلاح نقاط مستعد تصادف، موجب کاهش تصادفات شد و از ابتدای امسال تاکنون ۲۳ نقطه مستعد تصادف که در پایش محورها شناسایی شده بود، با امکانات موجود ایمنسازی و آشکارسازی شد.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای ملایر ادامه داد: امسال علاوه بر پروژههای ایمنی که به صورت امانی اجرا شد، پروژه ساماندهی و ایمن سازی تقاطع حسینآباد شاملو، تکمیل زیرسازی و آسفالت پیچ سالوک و تعریض و آسفالت راه روستایی ملایر- قوزان به صورت پیمانی در دست اجرا است.
اسکندریان ابراز امیدواری کرد: با مساعد شدن شرایط جوی و تخصیص به موقع اعتبارات در نیمه اول سال آینده، شاهد افتتاح و بهرهبرداری از این پروژهها باشیم.
وی گفت: با توجه به آسیبشناسی انجام شده در حوزه تصادفات رانندگی نقش آموزش و فرهنگ ترافیک غیرقابل کتمان است و در همین راستا آموزش ترافیک را با اولویت مدارس حاشیه راهها در دستور کار قرار دادهایم.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای ملایر یادآور شد: تاکنون بیش از هزار و ۵۰۰ نفر ساعت آموزش برای دانشآموزان مدارس حاشیه راه برگزار شد که نتایج خوبی در کاهش تصادفات داشته است.
اسکندریان بیان کرد: با توجه به رسالت سازمان راهداری و حملونقل جادهای در حفظ سرمایه انسانی کشور با کاهش تصادفات و تلفات جادهای، با همکاری پلیس راه آمادگی لازم برای برگزاری کارگاههای آموزشی ترافیک با اولویت مدارس حاشیه راه در این شهرستان را بدون محدودیت داریم.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای ۹۱۱ کیلومتر انواع راه است که ۱۴۲ کیلومتر آن بزرگراه، ۳۶ کیلومتر راه اصلی، ۱۳۸ کیلومتر راه فرعی، ۴۳۰ کیلومتر راه روستایی آسفالته، ۴۲ کیلومتر شوسه شنی روستایی و ۱۲۲ کیلومتر راه خاکی و بین مزارع و ۲ هزار و ۳۵۰ دهانه انواع پل و آبرو است که از این نظر ملایر در کریدور ارتباطی بسیار خوبی قرار دارد.