شناسهٔ خبر: 71086815 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

قدردانی عضو ارشد حماس از ایستادگی ایران در کنار مقاومت / نبرد ما با اشغالگران ادامه دارد

رئیس جنبش حماس در نوار غزه در سخنانی ضمن قدردانی از حمایت کشورهایی که در کنار مقاومت ایستاده‌اند به‌ویژه ایران، یمن، حزب‌الله لبنان و عراق گفت: نبرد ما با اشغالگران هنوز پایان نیافته است و ما این مسیر را ادامه خواهیم داد تا سرزمین و مقدسات خود را آزاد کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از خبرگزاری شهاب، الحیه در مراسم تجلیل از اسرای آزادشده در قاهره اظهار کرد: ملت فلسطین نمونه‌ای بی‌نظیر از صبر، پایداری و جهاد را به نمایش گذاشته است و نبرد آزادی‌بخش تا رهایی کامل سرزمین فلسطین ادامه خواهد داشت.

عضو ارشد حماس در سخنان خود خطاب به اسرای آزاد شده، افزود: ای اسرای قهرمان، شما حق دارید که به ملت خود افتخار کنید، ملتی که شما را آزاد کرد. امروز شما را قهرمانانی آزادشده می‌نامیم و این راه را با شما ادامه خواهیم داد تا پیروزی نهایی به دست آید.

وی تاکید کرد که ملت فلسطین در برابر اشغالگری هرگز تسلیم نخواهد شد و تا آزادی کامل فلسطین به مقاومت ادامه می‌دهد.

عضو ارشد حماس همچنین تصریح کرد که مقاومت فلسطین به وعده خود وفا کرد و برادر ابو ابراهیم (شهید یحیی سنوار) نیز به قسم و عهد خود عمل کرد.

الحیه در ادامه با اشاره به شکست اشغالگران در اجرای سیاست کوچ اجباری گفت: ملت فلسطین این توطئه را ناکام گذاشت. همان‌گونه که شاهد بازگشت مردم از جنوب به شمال غزه بودیم، روزی خواهد رسید که مردم ما به تمام سرزمین‌ها و روستاهای خود بازخواهندگشت.

وی با اشاره بر نقش مهم مقاومت در کرانه باختری تاکید کرد: کرانه باختری قلب واقعی نبرد با اشغالگران است و ما مطمئن هستیم که ملت ما بینی اشغالگران را به خاک خواهد مالید و آن‌ها را از تمام شهرهای این منطقه بیرون خواهد کرد.

الحیه در ادامه از مواضع مصر و اردن در مخالفت با طرح‌های کوچ اجباری ملت فلسطین تقدیر و بر نقش کلیدی مصر در جلوگیری از این توطئه شوم تاکید کرد.

رئیس جنبش حماس در غزه با بیان اینکه مرحله پیش رو نیازمند وحدت صفوف فلسطینیان و استمرار مقاومت است، افزود: نبرد ما با اشغالگران هنوز پایان نیافته است و ما این مسیر را ادامه خواهیم داد تا سرزمین و مقدسات خود را آزاد کنیم.