شناسهٔ خبر: 71084710 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

صدور مجوز ۶ پایگاه جدید برای تقویت اورژانس غرب خراسان

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی سبزوار اعلام کرد: سازمان اورژانس کشور با ایجاد سه پایگاه اورژانس جاده‌ای و سه پایگاه ویژه بانوان در غرب خراسان رضوی موافقت کرد.

صاحب‌خبر -

دکتر غلامعباس کافی شامگاه چهارشنبه به خبرنگاران اظهار کرد:‌ صدور این موافقت در آخرین نشست آمایش سرزمینی سازمان اورژانس با هدف توسعه و تقویت خدمات فوریت‌های پزشکی غرب خراسان رضوی صورت گرفت که با تجهیز ناوگان اورژانس شهرهای غرب استان با ۹ دستگاه موتور آمبولانس نیز موافقت شد.

وی این اقدام را در راستای برنامه هفتم توسعه و به منظور افزایش پوشش امدادی در مناطق حادثه‌خیز عنوان کرد و افزود:‌ دریافت مجوز ایجاد سه پایگاه جدید اورژانس جاده‌ای در غرب خراسان نقش مهمی در کاهش زمان رسیدگی به حوادث ایفا خواهد کرد.

دکتر کافی، دریافت مجوز راه‌اندازی سه پایگاه اورژانس ویژه بانوان را با توجه به ضرورت ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی توسط کارکنان زن، حائز اهمیت خواند و گفت: با حمایت‌ رییس سازمان اورژانس کشور، این پایگاه‌ها به‌صورت تدریجی و در چهارچوب برنامه توسعه به بهره‌برداری خواهند رسید تا خدمات بهتری به بانوان در شرایط اضطراری ارائه شود.

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی سبزوار ابراز امیدواری کرد که این اقدامات موجب ارتقای خدمات فوریت‌های پزشکی، کاهش زمان رسیدگی به بیماران و افزایش کیفیت خدمات امدادی در منطقه غرب خراسان شود.

۶ بیمارستان، ۳۱ مرکز اورژانس شهری و روستایی با ۵۱ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲ دستگاه موتور آمبولانس و یک بالگرد به حادثه دیدگان و بیماران غرب خراسان رضوی در شهرستان های سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد، خدمات اورژانسی و درمانی ارائه می‌کنند.

برچسب‌ها: