شناسهٔ خبر: 71084640 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

«زنگ انقلاب» شنبه در مدارس نواخته می‌شود

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: معاون وزیر آموزش و پرورش از نواخته شدن زنگ انقلاب در مدارس کشور در ۱۳ بهمن ماه خبر داد و گفت: ۴۶ هزار محفل انس با قرآن در ۴۶ هزار مدرسه برگزار می‌شود. 
معاون وزیر آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی با تأکید بر اینکه امروز پیام انقلاب اسلامی خیلی محکم‌تر و رساتر شنیده می‌شود، گفت: زمانی که اعتکاف دانش‌آموزی برای اولین‌بار در تاریخ با حضور ۶۰۰ هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود، پیام انقلاب اسلامی خیلی آسان‌تر بین آنها شنیده می‌شود. دال مرکزی گفت‌وگوی ما دانش‌آموز است. ۳۶هزار دانش‌آموز در انقلاب اسلامی تقدیم انقلاب شد. قیام ۵۷ امام، قیامی برای تربیت دانش‌آموز بود. امام آمد و نوجوانی که به چشم یک عنصر متأثر و منفعل به او نگاه می‌شد در این انقلاب، قد نوجوانان را بالا کشید. او را یک نوجوان پیشران تلقی کرد. در این ۴۵سال، نوجوانان نقش‌های مختلفی ایفا کردند، از همراهی با مقاومت گرفته تا همراهی با مظلومان. 
معاون وزیر آموزش و پرورش به برنامه‌های کمیته دانش‌آموزان و فرهنگیان برای دهه فجر انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: اولین برنامه جدی ما هفته «ماها» است که یکی از برنامه‌های نوجوانانه و یک جشنواره جذاب است. این جشنواره اشاره به مدرسه دارد و در آن مدرسه هدف است. ما به دنبال شناسایی استعداد‌های دانش‌آموزان هستیم. وی تأکید کرد: در کنار بالا بردن فهم و بصیرت دانش‌آموز به دنبال این هستیم که دهه فجر امسال شور و نشاط بیشتری داشته باشد، بنابراین برنامه‌های مختلفی برای جشن‌های مدرسه‌ای و میدانی خواهیم داشت. 
پورثانی به این برنامه‌ها اشاره کرد و گفت: در ۷۴۰ نقطه کشور برنامه یاوران انقلاب را خواهیم داشت و در آن، از عنصر کار جمعی، نظم‌پذیری و هنری برای اجرای دانش‌آموزان استفاده خواهیم کرد. 
وی افزود: هم یک جشنواره توسط بسیج دانش‌آموزی، هم یک برنامه توسط اداره کل فرهنگی هنری برای آذین‌بندی مدارس انجام می‌شود. معاون پرورشی و فرهنگی گفت: با توجه به اینکه ۱۲ بهمن روز جمعه است ساعت ۹:۳۳ روز شنبه ۱۳ بهمن زنگ انقلاب در مدارس نواخته خواهد شد. پورثانی افزود: یک برنامه‌ای به نام زنگ انقلاب در مدارس خواهیم داشت که مکمل نواخته شدن زنگ انقلاب است. در این برنامه قرار است یک محتوایی با محوریت شناخت انقلاب اسلامی در اختیار معلمان قرار بگیرد و برای دانش‌آموزان بازگو خواهد شد. 
وی با بیان اینکه سرود‌های مختلفی از سوی دانش‌آموزان تدارک دیده‌شده که در مدارس همخوانی خواهد شد، گفت: یک اتفاق ویژه تحت عنوان «همصدا» در هفته جاری هم رونمایی خواهد شد. این اتفاق در کلاس درس رخ خواهد داد. این برنامه ناظر بر کتاب درسی دانش‌آموزان است و با معلمان همخوانی خواهند کرد. در این جشنواره به دنبال اجرای برنامه در کلاس درسی هستیم تا پیوند با درس پیدا کند. به گفته پورثانی، افتتاح طرح‌های ورزشی، مسابقات ورزشی، برگزاری نمایشگاه‌های دانش‌آموزی، روایتگری پیروزی انقلاب اسلامی، برگزاری لیگ جت، برگزاری اردو‌های دانش‌آموزان در جا‌هایی که انقلاب آغاز شده‌است، از دیگر برنامه‌هایی است که در این ماه اجرا خواهند شد. همچنین برنامه بهاران خجسته باد ازسوی بسیج دانش‌آموزی و مدرسه انقلاب هم توسط اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان برگزار خواهد شد. 
وی همچنین از برگزاری بزرگ‌ترین محفل قرآن در دهه فجر با ۴۶ هزار محفل در ۴۶ هزار مدرسه خبر داد و گفت: در راهپیمایی ۲۲ بهمن هم در تهران و هم در تمام شهر‌ها برش نوجوانانه و دهه هشتادی و نودی در راهپیمایی با حضور همه دانش‌آموزان رقم خواهد خورد.