به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحالوبختیاری، امین سلیمانی امروز _چهارشنبه دهم بهمن_ در جلسه شورای اداری آموزشوپرورش استان اظهار کرد: در راستای سیاستهای کلان وزارت آموزشوپرورش، گسترش کیفیت و کمیت اردوگاهها به عنوان یکی از اولویتها مد نظر قرار گرفته است.
وی افزود: اردوگاه شهید چمران چمعالی شهرستان سامان، پس از وقفهای ۱۸ ساله، با همکاری مدیریت آموزشوپرورش استان و همراهی وزارتخانه آموزشوپرورش، به عنوان نگین استان به بهرهبرداری رسید.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزشوپرورش چهارمحالوبختیاری گفت: در این اردوگاه سه پروژه خوابگاهی و اتاق مدیریت، با همکاری بخش خصوصی و بانک رفاه با اعتباری بالغ بر ۱۷ میلیارد تومان در حال تکمیل است.
سلیمانی ادامه داد: فاز دوم این اردوگاه به صورت مناقصه توسط اداره کل نوسازی مدارس استان با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد تومان در حال اجرا است و فاز سوم در سال آینده برنامهریزی خواهد شد.
وی تصریح کرد: اردوگاه شمسآباد که به عنوان قلعه تاریخی است، با همکاری میراث فرهنگی نیز بهسازی شده است، در این مجموعه، دو زمین چمن مصنوعی، تجهیزات ورزشی، ۲۱۰ متر نمازخانه و ۱۹ دوربین مدار بسته نصب شده است تا فضایی شاداب و مفرح برای فرهنگیان و دانشآموزان ایجاد شود.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزشوپرورش چهارمحالوبختیاری عنوان کرد: در پی این تحولات، مرکز اسکان فرهنگیان در داراب نیز با ۸۰ درصد پیشرفت در حال احداث است، مرکز رفاهی فرهنگیان در شهرستان اردل نیز به تجهیزات جدید مجهز شده است.
سلیمانی خاطرنشان کرد: مرکز اسکان دائمی در گندمان با دو هزار متر عرصه و ۴۰۰ متر اعیان نیز به بهرهبرداری رسید که شامل ۱۰ اتاق و پنج سوئیت است.
وی بیان کرد: از دیگر اقدامات مهم در آموزشوپرورش استان، میتوان به تجهیز سالن شهید تهرانی مقدم و سالن جلسات مرکز رفاه آموزشی اشاره کرد، همچنین پروژه مولدسازی فضای آموزشوپرورش در استان با همکاری شهرداران و فرمانداران محقق شده است که درآمد حاصل از آن به خود مدارس باز میگردد.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزشوپرورش چهارمحالوبختیاری تاکید کرد: در ناحیه یک شهرکرد، خانه معلم با ظرفیت بالا و امکانات مناسب برای همکاران و مسافران فراهم شده و با افزودن سالن جدید به این خانه، امکانات بیشتری برای استفاده همکاران و مهمانان ایجاد شده است.
سلیمانی گفت: نکته مهمی که شورای اداری آموزشوپرورش باید به آن توجه داشته باشد، موضوع مولدسازی در استان است، این اداره کل اقدام به شناسایی فضاهای مازادی کرده است که قابلیت تجاریسازی دارند.
وی اظهار کرد: از فرمانداران درخواست میشود که از ظرفیتهای قانونی موجود در قانون مولدسازی و مقررات دولت استفاده کنند، این قانون اجازه میدهد که برخی از فضاهای آزاد به تجاری تبدیل شوند و درآمد حاصل از آن مجدداً در اختیار شهرستان قرار بگیرد.