شناسهٔ خبر: 71083812 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رییس حوزه هنری خراسان رضوی: تولید کتاب برای نوجوانان نیازمند کار بیشتری است

مشهد- ایرنا- رییس حوزه هنری خراسان رضوی گفت: بسیاری از سازمان های فرهنگی و تبلیغاتی، دست‌کم در حد شعار، داشتن دغدغه برای نوجوانان را وانمود می‌کنند اما در عرصه تولید کتاب برای این قشر و خلاقیت در این عرصه، کارهای جدی چندانی انجام نشده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، مجید عسکری چهارشنبه شب در آیین گشایش بیست و یکمین فروشگاه از مجموعه فروشگاه‌های زنجیره ای عرصه کتاب و محصولات فرهنگی کتابشهر ایران در مشهد، افزود: البته باید اذعان کرد که کارهای خوبی صورت گرفته و نسبت به سال های گذشته که به دنبال کتابفروشی انقلابی می گشتیم، وضعیت جریان انقلابی و فرهنگی از شرایط مناسبت تری برخوردار است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر کتابفروشی های مختلفی از جمله کافه کتاب، پاتوق کتاب و کتابفروشی های اینترنتی شکل گرفته است،‌ افزود: این کتابفروشی ها توانسته اند بخش قابل توجهی از خلاء موجود در زمینه دسترسی مخاطبان مختلف به کتاب را حل کنند.

رییس حوزه هنری خراسان رضوی با بیان اینکه باید ابتکارات جدیدی برای فروش کتاب و محصولات فرهنگی داشته باشیم، افزود: یکی از رسالت های کتابشهر باید همین موضوع باشد.

وی ادامه داد: از این منظر توقعات جدی تری ار فضای کتابشهر، حوزه هنری و سازمان تبلیغات اسلامی وجود دارد تا بتوانند گام جدیدی بردارند، و امید است با طراحی هایی که صورت گرفته در این زمینه موفق شده و اتفاقات جدیدی را رقم بزنند و افق تازه ای را پیش روی عرضه کتاب و محصولات فرهنگی بگشایند.

رییس حوزه هنری خراسان رضوی: تولید کتاب برای نوجوانان نیازمند کار بیشتری است

آیین گشایش، کتابشهر ایران، شعبه مشهد با حضور تعدادی از مسوولان و جمعی از فعالان عرصه فرهنگ، هنر و اهالی کتاب و عموم مردم، در بلوار شهید مدرس مشهد برگزار شد.

کتابشهر مشهد، بیست و یکمین فروشگاه‌ از مجموعه فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه کتاب و محصولات فرهنگی کتابشهر ایران در کشور است.