شناسهٔ خبر: 71083572 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

تصادف و آتش‌سوزی دلخراش ۸ نیسان سوخت بر + عکس

فرمانده پلیس راه جنوب استان کرمان گفت: حادثه ناگوار تصادف زنجیره‌ای هشت خودرو حامل سوخت قاچاق در جاده منوجان-هشت‌بندی در جنوب استان کرمان دو نفر کشته و مجروح داشته است.

صاحب‌خبر -

سرهنگ امیر معین الدینی، شامگاه چهارشنبه گفت: صبح امروز بر اثر برخورد یک خودرو نیسان حامل سوخت قاچاق با یک تپه شنی در راه خاکی محلی یکی از روستاهای شهرستان منوجان تعداد ۷ وانت نیسان سوخت بر دیگر که با سرعت زیاد پشت سر این خودرو حرکت می‌کردند با هم برخورد می‌کنند که باعث آتش گرفتن این ۸ خودروی وانت نیسان حامل سوخت قاچاق می‌شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، وی افزود: متأسفانه در این سانحه یک نفر از رانندگان خودروها بر اثر شدت سوختگی در مسیر بیمارستان جان خود را از دست می‌دهد و یک نفر راننده دیگر نیز مجروح می‌شود.

وی با ابراز تأسف از وقوع این گونه حوادث متعدد در جاده‌های جنوب استان کرمان گفت: برای جلوگیری از تکرار این گونه حوادث تلخ باید نحوه توزیع سوخت اصلاح شود و سر شبکه‌های خریدار سوخت قاچاق نیز شناسایی و دستگیر شوند.

فرمانده پلیس راه جنوب استان کرمان تصریح کرد: استان کرمان در مبارزه با قاچاق سوخت در سطح کشور رتبه نخست را دارد.