شناسهٔ خبر: 71079551 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۳۹ طرح آموزشی و ورزشی در چهارمحال و بختیاری آماده بهره‌برداری شد

شهرکرد- ایرنا- مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با اشاره به روند اجرای طرح‌های عمرانی گفت: امسال ۳۹ طرح آموزشی، ورزشی و فرهنگی در استان برای بهره‌برداری در دهه فجر آماده است.

صاحب‌خبر -

ایرج کریمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح‌های قابل بهره‌برداری در دهه فجر امسال در قالب ۵۰ کلاس درس در مناطق محروم به خصوص در شهرستان‌های اردل، کوهرنگ، لردگان و خانمیرزا است.

به گفته وی، از این تعداد ۲ طرح استانی (اردوگاه شهید چمرا ن چم‌عالی و استخر شهید استکی شهرکرد) ، ۲۰ طرح آموزشی، ۲ طرح سالن ورزشی، ۱۴ طرح زمین چمن مصنوعی و تعمیرات اساسی استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی مدارس سطح استان است.

وی افزود: برای اجرای این طرح‌ها با ۳۰ هزار مترمربع زیربنا بیش از یک‌هزارو ۹۷۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

کریمی از آغاز عملیات اجرایی ۱۰طرح آموزشی در قالب مدرسه‌های سه تا ۹ کلاسه و یک باب هنرستان و یک باب خوابگاه دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همزمان با دهه فجر در استان خبر داد و گفت: با آغاز عملیات اجرای این طرح‌ها هشت هزار و ۹۸۱ متر مربع زیربنا به مجموع سرانه آموزشی، ورزشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان افزوده می‌شود.

به گفته وی، برای اجرا و تکمیل این طرح‌ها ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده است.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان است که در سال تحصیلی جاری ۲۰۸ هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف مشغول فراگیری علم و دانش هستند.