شناسهٔ خبر: 71077646 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

معلمان خرید خدمت تعیین تکلیف می‌شوند

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: معلمان خرید خدمت تا دو هفته دیگر تعیین تکلیف می‌شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، علاءالدین رفیع زاده در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره آخرین وضعیت معلمان خرید خدمت اظهار کرد: بررسی‌های کارشناسی و جمع‌بندی‌ ها درباره تعیین تکلیف این گروه از معلمان انجام شده است و در حال تعامل با سازمان برنامه و بودجه برای تأمین بودجه آن هستیم و تا دو هفته آینده این معلمان تعیین تکلیف می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی درباره متصل نبودن بخش‌هایی از این سازمان به درگاه ملی صدور مجوزها افزود: دستورات لازم داده شده است تا دستگاه‌های مرتبط با سازمان اداری و استخدامی به زودی به درگاه ملی مجوزها متصل شوند.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور درباره ساماندهی نیروهای شرکتی در دستگاه‌های اجرایی با تاکید بر اینکه مهلت داده شده به دستگاه‌ها برای ثبت اطلاعات نیروهای شرکتی خود بعد از پانزدهم بهمن تمدید نمی‌شود، تصریح کرد: بر اساس مقرره دولت، از این پس بودجه دستگاه‌ها برای تأمین نیروهای شرکتی فقط بر اساس اطلاعاتی خواهد بود که به این سازمان ارسال شده است.

رفیع زاده با بیان اینکه بودجه نیروهای شرکتی دستگاه‌هایی که لیست نیروهای خود را اعلام نکرده‌اند، منتفی خواهد شد، خاطرنشان کرد: به طور موردی اگر دستگاهی بخواهد اطلاعات خود را تکمیل کند و پس از مهلت اعلامی درخواست دسترسی به سامانه را داشته باشد، به صورت موردی برای آن سامانه را باز خواهیم کرد که اطلاعات نیروهای خود را وارد کند.