شناسهٔ خبر: 71077591 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار کردستان:

رسیدگی بە محرومان با حفظ کرامت آن‌ها انجام شود

استاندار کردستان گفت: رسیدگی به محرومان و نیازمندان باید با حفظ کرامت آنها انجام شود، زیرا حفظ کرامت و حفظ جایگاه و شأن مددجویان از وظایف نهاد کمیته امداد است. 

صاحب‌خبر -

آرش زره تن لهونی امروز (۱۰ بهمن) در جشن نمادین اهدای ۵۲ هزار فقره جهیزیه به نوع عروسان مددجوی کشور در سنندج اظهار کرد: خدمات کمیته امداد کردستان در بین اقشار مختلف جامعه به ویژه اقشار محروم به خوبی مشهود و نمایان است که بسیار جای خوشنودی است.

وی عنوان کرد: کمیته امداد جزو نهادهایی است که در همان روزهای ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی و به فرمان امام خمینی (ره) تاسیس شد و این نشان از توجه ویژه جمهوری اسلامی به اقشار ضعیف و نیازمند جامعه است.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه کمیته امداد همواره منشا خدمات مثبت در جامعه بوده است افزود: امروز همزمان با سراسر کشور ۵۲ هزار جهیزیه در بین زوج‌های تحت پوشش کمیته امداد توزیع می‌شود تا زندگی مشترک خود را شروع کنند.

آرش زره تن لهونی بیان کرد: در سال جاری برای هزار و ۷۰۰ نفر در استان کردستان اشتغال ایجاد شده است که امروز جشن خودکفایی این افراد را در استان برگزار می‌شود.

انتهای پیام