شناسهٔ خبر: 71077218 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

۵ لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل به لبنان زخمی شدند

وزارت بهداشت لبنان از حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک شهرک در استان النبطیه، و مجروحیت ۵ لبنانی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، شبکه المیادین لبنان به نقل از وزارت بهداشت این کشور از حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شهرک مجدل سلم از توابع استان النبطیه و زخمی شدن پنج نفر خبر داد.

وزارت بهداشت لبنان همچنین اعلام کرد که در جریان حملات روز گذشته رژیم صهیونیستی به لبنانی‌ها، دست‌کم ۳۶ نفر زخمی شدند.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت لبنان ۶ نفر در یارون، ۲۰ نفر در النبطیه الفوقا و ۱۰ نفر در زوطر در هنگام ورود به مناطق خود به دست نظامیان صهیونیست زخمی شدند.

ساکنان جنوب لبنان از یکشنبه پیش پس از پایان مهلت ۶۰ روزه به رژیم صهیونیستی برای ترک خاک کشورشان، عازم روستاها و شهرک‌های مرزی شدند و نظامیان صهیونیست نیز با تیراندازی به سوی آنها، موجب شهادت و مجروحیت چندین نفر شده‌اند.