به گزارش ایرنا، علی ربیعی، روز سه شنبه در کارگروه اجتماعی و فرهنگی کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به اینکه کاهش آسیب های اجتماعی در کانون توجه دولت چهاردهم است اظهار داشت: استفاده از ظرفیت های اجتماعی برای مقابله و کاهش خطرات آسیب های اجتماعی به جد مورد توجه دولت وفاق ملی است و نیاز است در همه مناطق از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده شود.
وی بیان کرد: برای کاهش آسیب های اجتماعی باید سیاست گذاری معطوف به جامعه (جامعه و ظرفیت های جامعه) در ابعاد مختلف دنبال شود.
ربیعی با اشاره به اینکه بخشی از آسیب های اجتماعی بر اساس شاخص ها قابل سنجش و ارزیابی هستند ، گفت: باید در راستای کاهش معضلات و آسیب های اجتماعی با برنامه ریزی و نیازسنجی درست عمل کنیم.
وی ریشه بسیاری از آسیب های اجتماعی را شکاف بین نسلی، نا امیدی و ناامنی روانی دانست و افزود: تولید ناامیدی در جامعه در طی سالیان اخیر در کنار ترزیق ناامیدی افزایش چشمگیری داشته است.
ربیعی به عدم سرمایه گذاری مسئولان در ناامنی روانی و بی ثباتی جامعه اشاره کرد و گفت: علت بیشتر مهاجرتها فقر نیست بلکه ناشی از بی ثباتی و ناامنی روانی در جامعه است.
دستیار اجتماعی رئیس جمهور تاکید کرد: این واقعیت ها گرچه تلخ است و بخشی از واقعیتهای نسلی و جهانی است ولی باید در سطح کشور برنامه مناسب برای درمان این معضلات و آسیب ها پیدا کرد.
ربیعی به ضرورت برنامه ریزی مبتنی بر فهم، شناخت و درک بهتر از سوی متولیان تاکید کرد و گفت: نیاز است از نظام رسانهای تا نظام مدیریتی این مسائل به جد برای تاثیرگذاری بیشتر دنبال شود.