شناسهٔ خبر: 71074952 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

جانشین راهنمایی و رانندگی زاهدان:

استفاده از کلاه ایمنی کاهش ۴۲ درصدی مرگ‌ومیر موتورسواران را به همراه دارد

جانشین راهنمایی و رانندگی زاهدان گفت: استفاده از تجهیزات ایمنی به‌ ویژه کلاه ایمنی در میان راکبان موتورسیکلت اهمیت دارد.

صاحب‌خبر -

احمد عین الهی مقدم امروز در مراسم اهدای کلاه ایمنی به موتورسواران زاهدان با اشاره به تلاش‌های پلیس راهور برای کاهش آمار مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی پلیس راهور استان، کاهش تلفات ناشی از حوادث رانندگی است. در همین راستا، پلیس راهور مرکز استان با برگزاری کلاس‌های آموزشی در مدارس، دانشگاه‌ها و مهدکودک‌ها در تلاش است تا فرهنگ ایمنی در رانندگی به‌ویژه در میان موتورسواران، نهادینه شود.

عین الهی مقدم خاطرنشان کرد: بر اساس آمار، استفاده از تجهیزات ایمنی به‌ویژه کلاه ایمنی، می‌تواند تا ۴۲ درصد از میزان مرگ‌ومیر و تا ۶۹ درصد از شدت آسیب‌های ناشی از تصادفات بکاهد.

وی خاطرنشان کرد: از تمامی موتورسواران سطح استان درخواست می‌کنیم که هنگام استفاده از موتورسیکلت، حتماً از کلاه ایمنی استفاده کنند.

انتهای پیام