شناسهٔ خبر: 71073432 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری:

برنامه‌ریزی‌های راهبردی و قابل عملیاتی شدن برای رفع چالش‌های معیشتی اتخاذ شود

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری، با تاکید بر ضرورت توجه و نگاه ویژه به شکوفایی ظرفیت‌ها و استعدادهای استان کردستان گفت: امروز بخش قابل توجهی از جامعه ما با مشکلات عدیده معیشتی دست به گریبان هستند، بر همین اساس برنامه‌ریزی‌های راهبردی و قابل عملیاتی شدن در راستای رفع چالش‌های معیشتی باید اتخاذ و اجرا شود.

صاحب‌خبر -

ماموستا فایق رستمی امروز چهارشنبه(۱۰ بهمن) در مراسم نمادین برگزاری جشن ملی اهدای ۵۱ هزار فقره جهیزیه به نوعروسان مددجو کشور در سنندج، مقوله امنیت را مهم‌ترین مولفه در توسعه و آبادانی ذکر و اظهار کرد: امنیت مهم‌ترین ثروت و سرمایه برای هر ملت بوده و مایه توسعه جامعه است و بایدبرای حفظ آن تلاش کرد.

وی، با بیان اینکه امنیت امروز در ایران اسلامی حاصل ایثار و از خودگذشتگی و خون پاک هزاران شهید است و همه در حفظ این امنیت باید تلاش کنیم، افزود: به همان اندازه که امنیت در مرزها، شهرها و اقصی‌نقاط کشورمان مهم است، ایجاد امنیت در بحث معیشت و اقتصاد مردم نیز باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

امام جمعه سنندج، با بیان اینکه در حوزه امنیت اقتصادی نیاز به تلاش و برنامه‌های جهادی ضروری است، بیان کرد: امروز بخش قابل توجهی از جامعه ما با مشکلات عدیده معیشتی دست به گریبان هستند برنامه‌ریزی‌های راهبردی و قابل عملیاتی شدن در راستای رفع چالش‌های معیشتی باید اتخاذ و اجرا شود.

وی با تاکید براینکه مسئولان در مسیر خدمت به مردم باید مسابقه بگذارند، تصریح کرد: گام‌های توسعه‌ای زیادی برداشته شده اما کارهای برزمین مانده زیادی هم وجود دارد مسئولان باید آستین همت را بالا ببرند و در مسیر خدمت به مردم گام‌های اساسی بردارند.

مامو ستا رستمی از قرآن به عنوان کتاب و راهنمای سعادت انسان در دنیا و آخرت نام برد و ادامه داد: این کتاب آسمانی جامع‌ترین و کامل‌ترین برنامه انسان‌سازی را ارائه می‌کند و مسیر توسعه همه جانبه را برای بشریت مشخص کرده است.

وی اضافه کرد: خداوند تبارک و تعالی کشوری را به ما عطا کرده که از هر لحاظ غنی است و از نظر سرمایه‌ها و نعمت‌های خدادادی با هیچ کشور دیگر قابل قیاس نیست باید قدر این نعمت‌ها را بدانیم.

امام جمعه سنندج افزود: کردستان ظرفیت‌ها و استعدادهای زیادی در حوزه سرمایه‌گذاری، کار و اشتغال دارد اما انگونه که باید از این ظرفیت‌ها، استعدادها، نخبگان و غیره بهره‌گیری نشده است.

وی خاطرنشان کرد: کردستان از بالاترین ظرفیت برای توسعه اقتصادی، تجارت بین‌المللی، صنعت گردشگری، ظرفیت معادن و غیره بهره‌مند است همین ظرفیت‌ها مسیر برون رفت این استان از مشکلات اقتصادی را فراهم خواهد کرد و می‌تواند یکی از قطب‌ها و محورهای تاثیرگذار در حوزه اقتصاد کشور باشد.

 انتهای پیام