شناسهٔ خبر: 71072587 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

افزایش ۲۰ درصدی جوجه‌ریزی مرغ گوشتی در گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از بیش از ۱۳۷ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در ۹۹۳ واحد تولید پرورش مرغ گوشتی استان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

صاحب‌خبر -
<div id="video-display-embed-code_11973327"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4442323/11973327?width=600&height=350"></script></div>

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ صالح محمدی گفت: امسال بیش از ۱۳۷ میلیون و ۲۶۷ هزار و ۱۹۰ قطعه جوجه‌ریزی در ۹۹۳ واحد پرورش مرغ گوشتی گیلان انجام شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش دارد.

وی از افزایش ۱۰۶ درصدی جوجه ریزی در واحد‌های پرورش مرغ نیمچه گوشتی گیلان در ماه دی خبر داد و افزود: ۱۳ میلیون و ۲۶۷ هزار و ۱۹۰ قطعه جوجه ریزی در این واحد‌ها در ماه دی انجام شد که بیشتر از تعهد ماهانه استان است. 

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با این میزان جوجه‌ریزی ۲۳۰ هزار و ۹۴۵ تن گوشت سفید در گیلان تولید خواهد شد که ۱۶ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است. 

 صالح محمدی از تولید بیش از ۲۶۲ میلیون قطعه جوجه یک روزه با رشد بیش از ۶ و نیم درصدی در واحد‌های تولید مرغ مادر گیلان خبر داد و افزود: تاکنون ۴۹ درصد از جوجه‌های مورد نیاز این واحد‌ها از واحد‌های مرغ مادر داخل استان تامین شده است.