شناسهٔ خبر: 71070532 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

جشنواره ای با طعم ماهی؛

دومین جشنواره طبخ غذاهای دریایی در کبودراهنگ

دومین جشنواره طبخ غذا آبزیان و غذا‌هایی دریایی شهرستان کبودراهنگ در روستای سردارآباد برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کبودراهنگ گفت: در جهت ترویج و افزایش پخت غذای آبزیان، جهاد کشاورزی کلاس‌های اموزشی برگزار کرده است.

علی سرخوش افزود: در شهرستان کبودراهنگ ۳۱ واحد پرورش ماهی با ظرفیت پرورش بیش از ۴۵۰ تن ماهی سردابی و گرم آبی فعال است.

مدیر شیلات و آبزیان استان همدان هم گفت: سرانه مصرف ماهی در کشور ۱۳ کیلوگرم بوده که این رقم در استان ما حدود ۸ کیلوگرم است.

محمدکرم مرادی افزود: در استان همدان سالانه ۶۱۰۰ تن ماهی سرد آبی و ۸۰۰ تن ماهی گرم آبی پرورش داده می‌شود.

در این جشنواره ۲۰ نفر از بانوان روستا با غذا‌های آبزیان و سنتی شرکت کرده بودند که در پایان پس از داوری غذا‌های پخته شده از نفرات برتر تجلیل شد.

<div id="video-display-embed-code_11974610"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4442251/11974610?width=600&height=350"></script></div>