شناسهٔ خبر: 71067711 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

کمک اهالی یک روستا در استان یزد به آزادی ۴ زندانی جرایم غیرعمد

به مناسبت مبعث رسول اکرم (ص) مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان توسط هیئت‌های مذهبی دهستان تنگ چنار جهت آزادی ۴ زندانی جرایم غیرعمد به ستاد مردمی دیه استان یزد اهدا شد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

همزمان با مبعث رسول گرامی اسلام (ص) مسئولین هیئت‌های مذهبی دهستان تنگ‌چنار استان یزد با حضور در دفتر ستاد دیه استان، ضمن بررسی پرونده‌های مددجویان مشمول کمک این ستاد مردمی مبلغ ۲ میلیارد ریال معادل ۲۰۰ میلیون تومان را جهت آزادی ۳ پدر و یک مادر زندانی غیر عمد اهدا کردند.

مجتبی حاجی حسینی مسئول برگزاری این پویش در رابطه این اقدام خداپسندانه گفت: مردم شهیدپرور دهستان تنگ چنار همه ساله به رسم دیرین و به یاد پدران و مادران آسمانی پویشی را برگزار و مبالغی را به نیت شادی روح اموات خود به یک کار خیر اختصاص می‌دهند که در سال جاری محوریت این موضوع بر آن شد تا همزمان با مبعث حضرت رسول اکرم (ص) زندانیانی که به دلایل جرا یم غیرعمد و محکومیت‌های در بند هستند از زندان آزاد و به آغوش گرم خانواده خود بازگردند.

وی افزود: مردم منطقه تنگ‌چنار همه ساله در بازه زمانی یک ماهه تا سالروز ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر به یاد پدران و مادران آسمانی این پویش را برگزار و با ارسال تصاویر پدران و مادران آسمانی چراغی را روشن می‌کنند که در امسال با همت مردم ۴۴۰ چراغ روشن و مبلغ دو میلیارد ریال بابت این موضوع اختصاص یافت و با توجه به این موضوع که تنها مرجع رسیدگی به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد ستاد دیه است، این مبلغ نیز به این ستاد مردمی اهدا شد.

انتهای پیام/