شناسهٔ خبر: 71066217 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

سردار مویدی: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اولویت مراکز مشاوره پلیس است

رئیس پلیس پیشگیری فراجا گفت: شناخت فرصت‌ها و امکانات دیگر سازمان‌ها، نهاد‌ها و اقشار مردمی و توسعه مشارکت عمومی و جلب همراهی و همکاری آن‌ها امری کاملا ضروری است.

صاحب‌خبر -

سردار «علی مویدی خرم آبادی» رئیس پلیس پیشگیری فراجا در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، با بیان اینکه ماموریت فراجا یک ماموریت اجتماعی بوده و پلیس جامعه‌‎محور نیازمند کسب تخصص و توانمندی لازم جهت مدیریت موضوعات با رویکرد جامعه‌محوری است، اظهار داشت: هرجا مردم حضور دارند، پلیس نیز نقش موثر و تعیین‌کننده‌ای دارد.

لزوم مشارکت عمومی و سازمانی در ماموریت‌های فراجا

سردار مویدی با تاکید بر اینکه شناخت فرصت‌ها و امکانات دیگر سازمان‌ها، نهاد‌ها و اقشار مردمی و توسعه مشارکت عمومی و جلب همراهی و همکاری آن‌ها امری کاملا ضروری است، گفت: مشاوران و مددکاران کلانتری‌ها که در اصل رده‌های اجتماعی در هر کلانتری هستند، علاوه بر انجام بخش زیادی از ماموریت‌های اجتماعی، با تکیه بر تخصص علمی خود نقش بسیار مهمی در رفع نیاز افراد و خانواده‌های مراجعه کننده به کلانتری دارند.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا مشاوران و مددکاران را رکن اصلی در کلانتری‌ها دانست و افزود: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اولویت مراکز مشاوره پلیس است. از آنجا که مهم‌ترین و اساسی‌ترین وظیفه مراکز مشاوره حفظ بقا و تقویت و بهسازی نهاد خانواده است و با استواری و استحکام این نهاد پیشگیری اجتماعی تحقق می‌یابد، بهترین راه ایجاد تعامل مثبت و پایدار با مراجعان جلب اعتماد و برقراری یک رابطه منطقی بر اساس همدلی و همنوایی است.

انتهای پیام/ 241