شناسهٔ خبر: 71065647 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

نیرو‌های بومی در اولویت 

شناخت درباره نوع خدمتی که قرار است در منطقه‌ای ارائه شود، در مثمرثمربودن فعالیت‌ها کمک شایانی می‌کند و نگاه برنامه‌ریزان برای آینده را هم بازتر می‌کند. 

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: همیشه و در تمام پروژه‌ها موفقیت کارگروه‌ها نسبی است و درصد به نتیجه رسیدن‌های‌شان متفاوت. اینطور نیست که همه به صورت مساوی و صددرصد شبیه هم فعالیت داشته باشند، اما از آمار‌ها و گزارش‌هایی که از مناطق محروم می‌رسد، گروه‌های جهادی توانسته‌اند در اکثر برنامه‌ها، طرح‌ها و پروژه‌هایی که به اجرا در آورده‌اند، نتایج مطلوبی به دست بیاورند. 
شناخت درباره نوع خدمتی که قرار است در منطقه‌ای ارائه شود، در مثمرثمربودن فعالیت‌ها کمک شایانی می‌کند و نگاه برنامه‌ریزان برای آینده را هم بازتر می‌کند. 
در چنین شرایطی جهادگران خوب می‌دانند چه می‌خواهند و برای رسیدن به هدف چه‌کار باید بکنند. 
مسئول گروه جهادی یالثارات می‌گوید: «در مورد نحوه تشکیلات کارگروه‌ها لازم است، بیان کنم که این مجموعه متشکل از گروه‌های چند نفری است. نکته‌ای که مهم است اینکه این کارگروه‌ها باید متشکل از افراد بومی منطقه باشند. برای مثال، اگر کارگروه مرتبط با پایگاه بسیج باشد، کارگروه امنیت یا حقوقی نام دارد. اگر کارگروه خیریه باشد در جهت کمک به مردم و کار‌های خیر و خداپسندانه فعالیت‌هایی انجام می‌دهد. مهم‌ترین بخش هم اینجاست که بازوی محرک تمام کارگروه‌ها بسیج و سپاه بوده و همیشه ما را در مسیر حرکت‌مان همراهی می‌کنند.»
این جهادگر فعال ادامه می‌دهد: «در مورد نفرات کارگروه‌ها، به دلیل جهادی‌بودن کار تعداد متغیر است. تمام افراد در این کارگروه‌ها به فعالیت و کمک‌های مختلفی مشغول هستند و هیچ درآمد و هزینه‌ای را کسب نمی‌کنند. کسانی که در این کارگروه‌ها مشغول به کار هستند، باید بتوانند از وقت و مال خود برای رضای خداوند و خدمت به مردم استفاده بکنند.»
نظام‌دوست با تأکید بر اینکه این مسئله افت و خیز و فراز و نشیب زیادی دارد، می‌گوید: «مثلاً در کارگروه حقوقی لازم است، افرادی که در این بخش مشغول به کار هستند در زمینه علم حقوق، تحصیلات آکادمیک و دانشگاهی داشته باشند. در این منطقه ممکن است افرادی با تحصیلات پایین‌تر در این رشته حضور داشته باشند، به همین دلیل باید با افرادی خارج از منطقه ارتباط بگیریم.»
وی با بیان اینکه در بحث اشتغال، دوستانی که در کارگروه حضور دارند، اغلب با تجربه کارآفرینی و انجام اقدامات بزرگ دور هم جمع شده‌اند، تصریح می‌کند: «این افراد تجربه‌های خود را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند. این اشتراک تجارب زمینه مساعدی را برای رشد در این زمینه فراهم کرده و نتایج مثبتی دارد.»
این جهادگر فعال تأکید می‌کند: «اینکه چه افرادی بتوانند در این کارگروه‌ها شرکت کنند، از نظر سنی متفاوت است، اما در واقع می‌توان گفت، محدوده سنی این افراد از هفت سال تا ۷۰ سال است. هر کسی می‌تواند براساس توانمندی‌هایش تأثیرگذاری داشته باشد و بر مبنای اطلاعات موجود عمل  و اقدام کند.»