به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، «حسام بدران» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس فلسطین طی سخنانی درباره بازگشت آوارگان فلسطینی به مناطق خود در شمال نوار غزه اظهار داشت: امروز تمامی تلاشهای رژیم اشغالگر صهیونیستی و سران جنایتکار آن و در رأس آنها «بنیامین نتانیاهو» و «ایتمار بن گویر» برای آوارگی ملت شریف ما در نوار غزه شکست خورد.
حسام بدران افزود: امروز ملت فلسطین در نوار غزه ثابت کردند که هرگز شکست نمیخورند و سرزمین مقدس خود را رها نخواهند کرد. مردم ما با وجود همه مصیبتها، ویرانیها، خونها و فداکاریهای بزرگ به سرزمین خود پایبند ماندند و هرگونه آوارگی به خارج از وطن خود را رد کردند.
این مسئول حماس تاکید کرد: ما ملتی بزرگ، مقاوم و استوار داریم که در برابر همه جنایات و ظلم و استکبار اشغالگران صهیونیست و حامیان آنها ایستادن و به خداوند سوگند که ما از میزان حجم جنایات و نسلکشیهایی که دشمن علیه مردم ما در این جنگ انجام داد، آگاه هستیم و به مردم خود میگوییم که ما هم از شماییم و شما از مایید و در کنار یکدیگر میمانیم.
وی تاکید کرد: امروز باید از شهدا، اسرا و مجروحان خود و در راس آن رهبران و فرماندهان شهیدمان شهید «اسماعیل هنیه»، شهید «صالح العاروری» و شهید «یحیی سنوار» یاد کنیم. ما بار دیگر به جهانیان ثابت میکنیم که فلسطینیها هر اندازه هم فداکاری کنند هرگز وطن خود را ترک نخواهند کرد.
«حسام بدران» در ادامه به مسئله آزادی اسرای فلسطینی در جریان تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی پرداخته و گفت: ما امروز پذیرای اسرای آزادشده از زندانهای رژیم اشغالگر هستیم و شادی مردممان را بعد از این پیروزی که به دست مقاومت و استواری فلسطینیها در نوار غزه حاصل شد، میبینیم.
وی در ادامه اظهار داشت: تصاویر بازگشت فلسطینیها به شمال غزه بزرگترین عنوان شکست رژیم اشغالگر و عقبنشینی آن است.
دفتر اطلاعرسانی دولت غزه بامداد امروز در بیانیهای اعلام کرد: تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار نفر از آوارگان فلسطین از استانهای جنوبی و مرکزی از طریق جادههایهای الرشید و صلاح الدین به غزه و استانهای شمالی بازگشتند. با وجود سرمای شدید، حرکت شبانه آوارگان فلسطینی از طریق خیابان الرشید به سمت شمال نوار غزه ادامه دارد.
انتهای پیام/281
∎