شناسهٔ خبر: 71057155 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

استاندارد سازی غذا‌های محلی در هرمزگان

نشست تخصصی استانداردسازی تولید غذا‌های محلی هرمزگان در نمایشگاه محصولات غذایی بندرعباس برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، رئیس اداره امور صنایع غیرفلزی سازمان صمت هرمزگان گفت: در این نشست موضوع تولید استاندارد موادغذایی محلی استان از جمله سوراغ و مهیاوه با هدف تولید انبوه و صادرات آن مطرح شد.

مریم معماری افزود: غذا‌های بومی هرمزگان جز میراث فرهنگی و یکی از جذابیت‌های گردشگری استان است.

وی گفت: در این نشست روند تولید، فرآوری، بسته بندی و بازاریابی مهیاوه و سوراغ بررسی شد.

رئیس اداره امور صنایع غیرفلزی سازمان صمت هرمزگان افزود: تجاری سازی و صادرات این محصولات بسیار مهم است.

مهیاوه و سوراغ نوعی سس هستند که از ماهیان ریز و ادویه درست می‌شوند.

این محصولات غذایی بیشتر برای پخت نان‌های سنتی هرمزگان کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید؛ نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته در بندرعباس

نخستین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته از ششم بهمن برپا شد و تا ساعت ۲۲ نهم بهمن در بندرعباس ادامه دارد.