به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، رئیس اداره امور صنایع غیرفلزی سازمان صمت هرمزگان گفت: در این نشست موضوع تولید استاندارد موادغذایی محلی استان از جمله سوراغ و مهیاوه با هدف تولید انبوه و صادرات آن مطرح شد.
مریم معماری افزود: غذاهای بومی هرمزگان جز میراث فرهنگی و یکی از جذابیتهای گردشگری استان است.
وی گفت: در این نشست روند تولید، فرآوری، بسته بندی و بازاریابی مهیاوه و سوراغ بررسی شد.
رئیس اداره امور صنایع غیرفلزی سازمان صمت هرمزگان افزود: تجاری سازی و صادرات این محصولات بسیار مهم است.
مهیاوه و سوراغ نوعی سس هستند که از ماهیان ریز و ادویه درست میشوند.
این محصولات غذایی بیشتر برای پخت نانهای سنتی هرمزگان کاربرد دارد.
بیشتر بخوانید؛ نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته در بندرعباس
نخستین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته از ششم بهمن برپا شد و تا ساعت ۲۲ نهم بهمن در بندرعباس ادامه دارد.