به گزارش مشرق، سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اعلام کرد: با اشاره به اینکه در سال های اخیر شاهد فعالیت سایتها و سکوهای برخط طلای آب شده هستیم و با توجه به استقبال صورت گرفته از این سایت ها و به منظور جلوگیری از هرگونه سو استفاده احتمالی، پلیس امنیت اقتصادی فراجا با همکاری قوه قضایی به این موضوع ورود پیدا کرده است.
وی گفت: با توجه به استقبال انجام شده از این سایت ها و امکان سوء استفاده های احتمالی و جلوگیری از اتفاقات مشابه مثل موضوع کوروش کمپانی و... و به منظور دفاع از حقوق شهروندان با حضور نمایندگان بانک مرکزی، اتاق اصناف و سایر سازمان های مرتبط و .. تلاش داریم که با تعریف سازو کار های لازم امنیت بایسته را در این حوزه ایجاد نماییم و اجازه سو استفاده از فرصتطلبان را سلب نماییم.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: با توجه به اینکه دراین گونه کسب و کار ها امکان سوءاستفاده های احتمالی وجود دارد، لذا با پیگیری ها و رایزنی های صورت گرفته مقرر شد بانک مرکزی با همکاری اتاق اصناف نسبت به طراحی سامانه پایش آنلاین اقدام و با تدوین و ابلاغ ضوابط متقن، نظارت لازم و بر خط را بر وبگاه ها و تار نماهای فروش بر خط طلا داشته باشند.
سردار رحیمی با اشاره به اینکه ورود پلیس امیت اقتصادی فراجا در این حوزه به منظور حمایت از حقوق شهروندان و همچنین کسب و کارهای ضابط مند و قانونمند است، بیان داشت: توصیه می گردد هموطنان گرامی حتما از سایت های معتبر که دارای نشان اینماد هستند خریداری و درصورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را با سامانه ۰۹۶۳۰۰ در میان بگذارند.
این مقام ارشد انتظامی تاکید کرد: با افرادی که در بستر این سایت ها بدون مجوزهای لازم فعالیت نمایند و همچنین کسانیکه اقدام به خالی فروشی و اجاره طلا می کنند و یا به شکل های دیگر نسبت به انجام تعهدات خود به خریداران کوتاهی نمایند به جرم اخلال در نظام اقتصادی برخورد قانونی خواهد شد.
وی گفت: با هماهنگی و پیگیری های صورت گرفته میزان یک تن و دویست کیلوگرم طلای ۱۸ عیار به ارزش بیش از ۶ همت متعلق به وبگاه های فروش طلای آب شده به منظور جلوگیری هر گونه اقدام مجرمانه در این حوزه به بانک های عامل کشور انتقال گردید.