شناسهٔ خبر: 71047680 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

در دیدار معاون رئیس‌جمهور با فعالان بخش خصوصی انجام شد؛

آغاز فعالیت کمیته فناوری هسته‌ای در اتاق بازرگانی ایران

معاون رئیس‌جمهور گفت با آغاز فعالیت کمیته فناوری هسته‌ای در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، فرصت‌های فراوانی برای توسعه کاربردهای فناوری هسته‌ای در جامعه به وجود خواهد آمد و زمینه نقش آفرینی بخش خصوصی در این عرصه را فراهم می‌سازد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محمد اسلامی در جریان دیدار با اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران درباره مهمترین اقدامات سازمان انرژی اتمی ایران برای فراهم شدن نقش‌آفرینی بخش غیردولتی در صنعت هسته‌ای، گفت: خوشحالیم که در آستانه عید مبعث، سنگ بنای تاریخی برای پیشبرد و توسعه فناوری هسته‌ای در جامعه و نیز رونق اقتصاد ملی، با این همکاری پایه‌گذاری شد.

وی ادامه داد: با آغاز فعالیت کمیته فناوری هسته‌ای در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، فرصت‌های فراوانی برای توسعه کاربردهای فناوری هسته‌ای در جامعه به وجود خواهد آمد و زمینه نقش آفرینی بخش خصوصی در این عرصه را فراهم می‌سازد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه این اقدام مهم موجب رشد تصاعدی کاربردهای هسته‌ای در سطح جامعه و اقتصاد ملی خواهد شد، گفت: از سوی دیگر، اهمیت این رویکرد به بحث سیاست سازمان در این دوره مبنی بر «درهای باز، نوآوری‌های باز» بر می‌گردد.

وی افزود: این موضوع مبنای شتاب‌بخشی پیشرفت این حوزه خواهد بود و از این طریق، تبادلات ایده و فعال سازی جریان خلاقیت تسهیل می‌شود. جریانی که یک بال آن شناخت نیازهای جامعه و شتاب دادن به تقاضا بوده و بال دیگر آن تعامل با جامعه نخبگانی و دانشگا‌‌ه‌ها است که با رشد و توسعه علمی و پژوهشی به شکل متوازن، باعث پیشرفت کشور خواهد شد.

معاون رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اینکه فناوری هسته‌ای به عنوان یک حوزه راهبردی و تاثیرگذار می‌تواند در بخش های انرژی، کشاورزی، صنعت، محیط زیست و پزشکی به جامعه کمک کند، درباره همکاری سازمان انرژی اتمی و بخش خصوصی برای ورود به این عرصه، گفت: در این زمینه مهمترین نکته برای ما این است که بتوانیم در مسیر تبدیل ایده به محصول با سرعت بیشتری گام برداریم.

وی ادامه داد: در این مسیر و در نخستین گام آنچه که بخش خصوصی انجام می‌دهد یک کار بدون ریسک است که می‌تواند به این طریق با محاسبات خود و مزیت‌هایی که وجود دارد کار را پیش ببرد. همچنین گام دوم که اهمیت آن دو چندان است، موضوع ورود شرکت‌های دانش‌بنیان و بازدهی موثر بر مبنای بهره‌وری این عرصه است.

رئیس سازمان انرژی اتمی در پایان تاکید کرد: این مجموعه‌ها با خلق ایده و طراحی مهندسی می‌توانند روی قسمت‌ها و بخش‌های حساس کار کنند که فرصت مناسبی را برای جامعه و صنعت هسته‌ای ایجاد خواهند نمود.

انتهای پیام

 

برچسب‌ها: