شناسهٔ خبر: 71046042 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

نشست خبری دوازدهمین کنگره بین المللی قرآن برگزار شد

با حضور اصحاب رسانه، نشست خبری دوازدهمین کنگره بین المللی قرآن، عترت و عوامل موثر بر سلامت برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا تهران، این نشست با حضور دکتر سیدعلیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور، دکتر مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دبیران علمی و اجرایی کنگره، یکشنبه ۷ بهمن ماه از ساعت ۱۰ آغاز شد.

علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران گفت: در راستای خدمت به اسلام و نظام اسلامی، همواره تلاش شده است که سلامت جسمی، روانی و معنوی جامعه در اولویت قرار گیرد.

دکتر سیدعلیرضا مرندی با تسلیت سالروز شهادت حضرت امام موسی کاظم (ع) گفت: نعمات خداوند به واسطه نظام انقلاب شکوهمند اسلامی در بهمن به ایران عزیز واصل شد و تلاقی این کنگره قرآنی با بهمن ماه را تبریک می گویم و امیدوارم همگی بتوانیم خدمتگزار واقعی انقلاب باشیم.

وی افزود: گروه سلامت معنوی فرهنگستان در حدود ۱۴ سال پیش با حضور و پیشنهاد و اصرار دکتر سیم فروش آغاز شد و پس از چند سال این مسیر به دکتر نیکنام سپرده شد و به لطف خداوند و معنویت قرآن، برنامه های بسیار خوبی در حال برگزاری و انجام است که از همه عزیزان قبلی و جدید قدردانی می کنم.

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی مبعث حضرت رسول اکرم (ص) این عید بزرگ را تبریک گفت و اظهار داشت: در گذشته بیشتر به مباحث قرآن می پرداختیم و از عترت غافل بودیم که به آن بپردازیم.

مرندی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز طی سال‌ها مطالعات گسترده، همواره بر عدالت در حوزه سلامت تاکید داشته‌اند. در نظام سلامت چند مشکل عمده داریم و ابتدا این است که درک درستی از سلامت نداریم و دیگری متاسفانه مسائل مذهبی در بحث سلامت کمرنگ است و اگر سیاست های کلی سلامت که مقام معظم رهبری ابلاغ کردند را مطالعه کنید، می بینیم که ایشان انتظار دارند که در همه مراکز آموزشی، درمانی و بهداشتی و درمانی به همه ارکان از کادر درمان تا بیماران آموزش ارزش های انسانی – اسلامی را آموزش بدهیم.

ایشان ادامه داد: همان‌طور که اشاره شد، یکی از مهم‌ترین مباحث، تقویت نظام سلامت و آموزش گسترده در این حوزه است. باید با بهره‌گیری از نیروی انسانی متخصص و فوق‌تخصصی، آموزش‌های لازم به مردم و بیماران ارائه شود تا ارزش‌های انسانی در دانشگاه‌ها و جامعه تقویت شود.

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران گفت: مفاهیم قرآنی و ارزش‌های عترت به شیوه‌ای جذاب و کاربردی به زندگی مردم نزدیک شود تا اسلام و مبانی آن تأثیر عمیق‌تری بر سبک زندگی جامعه داشته باشند.

مرندی ادامه داد: نگرانی‌هایی وجود دارد که پس از ۴۰ سال از تأسیس نظام جمهوری اسلامی، برخی از جنبه‌های سلامت معنوی و روانی به اندازه کافی مورد توجه قرار نگرفته است.

به گفته وی، این امر در حالی است که کشور ما به عنوان یک کشور اسلامی باید الگویی روشن از سلامت همه‌جانبه ارائه دهد. برخی از روحانیون و اندیشمندان نیز بر این نکته تاکید داشته‌اند که لازم است نظریه‌پردازی‌ها و برنامه‌ریزی‌های نظام‌مندتری در این زمینه صورت گیرد.

مرندی خاطر نشان کرد: آموزش، به‌ویژه در حوزه خانواده، ازدواج و تربیت فرزندان، از دیگر محورهای مورد تاکید است.

وی افزود: ایجاد آگاهی بیشتر در میان پدران و مادران درباره تربیت فرزندان و انتخاب همسر می‌تواند نقش مهمی در شکل‌گیری خانواده‌هایی سالم و بادوام داشته باشد. همچنین باید آموزش‌هایی ارائه شود که افراد بتوانند با مهربانی، آرامش و علاقه، زندگی مشترک موفقی داشته باشند.

مرندی ادامه داد: در این مسیر، استفاده از ابزارهای مجازی و روش‌های نوین آموزشی می‌تواند گام مهمی برای دسترسی آسان‌تر و تأثیرگذاری بیشتر باشد. همان‌طور که تجربه‌های گذشته نشان داده است، استقبال از این روش‌ها قابل توجه بوده و اثربخشی بالایی داشته است. در نهایت، امید است که با برنامه‌ریزی‌های دقیق و تمرکز بر ارزش‌های اسلامی، سلامت روانی، جسمی و معنوی جامعه به بهترین شکل ممکن تأمین شود و جامعه اسلامی الگویی برای سایر جوامع باشد.

کد خبر: ۲۴۰۵۰۱