شناسهٔ خبر: 71046026 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

برگزاری جلسه کارگروه برنامه ریزی دوازدهمین کنگره بین المللی قرآن، عترت و سلامت

با حضور کادر علمی و اجرایی، کارگروه برنامه ریزی دوازدهمین کنگره بین المللی قرآن، عترت و عوامل موثر بر سلامت وی‍ژه جامعه پزشکی برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا تهران، این نشست تخصصی یک شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳ از ساعت ۹ در فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران با حضور دکتر محمدحسین نیکنام رئیس گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان، دکتر محمدحسین پورغریب معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر اکرم السادات سادات حسینی مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر قاسم رجبی مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت فرهنگی و دانشجویی و جمعی از مدیران برگزار شد.

دانشجویان بین الملل نقش پر رنگی در بین المللی سازی کنگره دارند

دکتر نیکنام شهادت حضرت امام موسی کاظم(ع) را تسلیت گفت و افزود: در این نشست فعالیت های انجام شده، نیاز و آمادگی نهایی برای اجرای برنامه را به فضل الهی و عنایت قرآن و عترت را مرور خواهیم کرد و به لطف الهی و همراهی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران مسیر برگزاری کنگره هموار شده است.

وی گفت: در سفر به استان قم با آیت الله شهرستانی، آیت الله اراکی، آیت الله حسینی بوشهری، آیت الله رجبی رئیس موسسه حضرت امام خمینی (ره) و حجت الاسلام و المسلمین دکتر عباسی مسئول جامعه المصطفی دیدارهایی داشتیم و موضوع سلامت معنوی کنگره را مطرح و مورد استقبال این آیات قرار گرفت و رهنمودهایی برای برگزاری هرچه باشکوه تر ارائه داشتند.

رئیس گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی کشور اظهار داشت: با هماهنگی انجام شده از موسسه امام خمینی (ره) و جامعه المصطفی که حدود ۵۰ هزار طلبه بین المللی دارد، در هر نشست تخصصی کنگره طلابی را اعزام خواهند کرد و در این برنامه حضور دارند که می تواند به بعد معنوی و علمی کمک کند.

نیکنام ادامه داد از هر دانشگاه علوم پزشکی پزشکی کشور ۵ نفر از دانشجویان، استادان و کارکنان حضور خواهند داشت و در بحث بین المللی شدن نیز دانشجویان بین الملل حضور پررنگی دارند.

وی با طرح موضوعات میزگردهای تخصصی گفت: شخصیت های برجسته از حوزه و دانشگاه در این کنگره شرکت می کنند و جای بسیار خوشحالی است که در جامعه پزشکی کشور این عزیزان حضور دارند و بر اساس اهمیت عدالت موضوع نخست میزگردها را عدالت و سلامت در فرهنگ قرآن و عترت قرار دادیم و بقیه موضوعات زیرمجموعه عدالت قرار خواهند گرفت.

دکتر محمدحسین نیکنام از برگزاری محفل قرآنی در شب نخست در مسجد دانشگاه تهران پس از اقامه نماز مغرب و عشاء اشاره کرد و افزود: با حضور قاریان ممتاز ایرانی، گروه تواشیح، برنامه های فرهنگی و مراسم تقدیر از حجت الاسلام و المسلمین قرائتی، برنامه ای در محضر قرآن و عترت خواهیم داشت.

شاهد تجلی حضور جامعه پزشکی در این کنگره خواهیم بود

دکتر محمدحسین پورغریب معاون فرهنگی و دانشجویی در این نشست تخصصی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال آماده سازی و میزبانی از این رویداد بین المللی است و به لطف خداوند متعال و در زیر سایه قرآن و با تلاش های شبانه روزی همکاران سعی خواهیم کرد، کنگره بین المللی قرآن، عترت و سلامت به بهترین نحو برگزار شود.

وی افزود: حضور پرشور و نشاط دانشجویان ایرانی و بین الملل، به عنوان نسل آینده کشور در این برنامه موردنظر ویژه است و امیدواریم با تلاش کادر علمی و اجرایی جشنواره، شاهد تجلی حضور دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دیگر دانشگاه ها باشیم.

شناسایی پانصد نفر از نخبگان قرآنی دانشگاه های علوم پزشکی کشور

دکتر رحیم قربانی دبیر اجرایی کنگره بین المللی قرآن گفت: گروهی از نخبگان دانشگاهی را در چند سال گذشته شناسایی کردیم و در سال های گذشته، این عزیزان ایده ها و نظرات ارزشمندی را برای کنگره ارائه کردند.

وی ادامه داد: در این کارگروه که هر دوهفته یکبار برگزار می شود، ۵۰۰ نفر از رتبه های بین المللی و کشوری در حیطه قرآن و عترت حضور دارند و جلسات منظمی را برگزار می کنیم که این گروه مرکزی برای برنامه ریزی نظام سلامت کشور هستند و فعالیت های جامعه پزشکی در حوزه قرآن و عترت را رصد می کنند و امیدواریم شاهد رشد هر چه بیشتر فعالیت های قرآ»ی در نظام سلامت کشور شکل بگیرد.

قربانی افزود: یکی از فعالیت های مشخص این گروه، برنامه ریزی علمی – اجرایی همایش سالانه قرآن، عترت و سلامت است و ۱۰ دوره اول جشنواره به صورت ملی و از یازدهمین دوره، بعد بین المللی به کنگره اضافه شد. در این همایش بین المللی، اساتید به آخرین یافته های علمی در حیطه قرآن می پردازند و نتایج آن در ابعاد عمومی و تخصصی در اختیار عموم مردم و صاحب نظران و متخصصان علمی در حیطه های مختلف قرار می گیرد.

همزمانی این کنگره با ۹۰ سالگی تاسیس دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر اکرم السادات سادات حسینی از میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای این رویداد بزرگ و بین المللی خبر داد و افزود: اتفاقات خوبی به مدد همکاران معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برای این کنگره در حال اجراست و یکی از مهمترین آنها برگزاری مراسم در تالار ابن سینا به عنوان یکی از قدیمی ترین بافت های تاریخی دانشگاه در دوران ۱۷۳ سالگی تاسیس دارالفنون و ۹۰ سالگی تاسیس دانشگاه علوم پزشکی تهران است و علاوه بر آْن محل برگزاری در میان دانشجویان دانشکده های مختلف انتخاب شده که حضور دانشجویان دانشگاه را در این کنگره علمی باشکوه داشته باشیم.

وی افزود: برای امتیازهای فرهنگی برای اساتید، امتیاز بازآموزی برای کارکنان و گواهینامه حضور برای دانشجویان برنامه ریزی لازم انجام شده است و غرفه هایی برای ارائه و حضور دانشگاهیان برپا خواهیم کرد تا دانشگاه ها بتوانند دست آوردهایشان را نمایش دهند.

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به حضور دانشجویان بین الملل در این همایش اشاره کرد و گفت: دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران که در حیطه های قرآنی توانمند و علاقمند هستند، حضور فعالی خواهند داشت و این دانشجویان سفیران جمهوری اسلامی ایران در کشورهایشان هستند و تلاش می کنیم از همه فعالان دانشجوی قرآنی دانشگاه با حضور مسئولان تقدیر کنیم.

در ادامه دکتر قاسم رجبی گزارشی از وضعیت بودجه جشنواره ارائه کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران تلاش می کند با هزینه بهینه، میزبان شایسته ای باشد و حضور دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه های علوم پزشکی کشور که مزین به فعالیت در امور قرآنی هستند را پراهمیت می دانیم.

وی از برنامه ریزی انجام شده برای برگزاری مراسم در تالار ابن سینا، نمایشگاه های جنبی، محفل های قرآنی، پذیرایی و ... سخن گفت.

کد خبر: ۲۴۰۵۰۱