شناسهٔ خبر: 71043775 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

روانخواه علیه عجیب‌ترین رکورد منفی تهران

هوادار تهران هشت بازی خانگی خود در تهران را با شکست پشت سر گذاشته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، در یکی از بازی‌های هفته هفدهم لیگ برتر دو تیم هوادار و ذوب آهن در ورزشگاه پاس قوامین تهران به مصاف هم می‌روند و امید روانخواه امیدوار است پس از سه بازی اولین امتیاز خود در این تیم را به دست بیاورد.

هوادار هفته‌های زیادی است که در منطقه سقوط به سر می‌برد و سید مهدی رحمتی شرایط بسیار سختی را با این تیم جوان تهرانی سپری کرد و پس از هفته سیزدهم امید روانخواه در یک مقطع سخت جانشین او شد.

بنفش پوشان چهارمین فصل حضور در لیگ برتر را سپری می‌کنند و نتایج آنها در تهران باعث شده وضعیت سختی داشته باشند. هوادار در این فصل در تهران حتی یک امتیاز هم کسب نکرده است و در واقع همه بازی‌های خانگی خود را باخته است.

هوادار در میزبانی‌هایش از خیبر، تراکتور، فولاد، استقلال، چادرملو، استقلال خوزستان، نساجی و پرسپولیس متحمل هشت باخت خانگی شده است و با دو شکست خارج از خانه برابر سپاهان و هوادار در قعر جدول جای دارد.

حالا باید دید این تیم می‌تواند در هفته هفدهم این امار منفی و عجیب را با کسب امتیاز از تیم سرسخت ذوب آهن بشکند یا خیر.