دکتر علویان صدر روز دوشنبه در نشست معاونین خدمات مشترکین و درآمد شرکتهای آب و فاضلاب کشور در بوشهر افزود: یکی از این اهداف پنجگانه "تحول اقتصادی شرکت ها و کاهش زیان انها به میزان ۸% " است که با ارتقاء درآمدهای پایدار صورت خواهد گرفت و نقش کلیدی معاونان خدمات مشترکین در این هدف بسیار برجسته است.
وی اضافه کرد: توسعه فرایندهای دانش پایه و استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان، جلب مشارکت مردم هم از منظر سرمایه گذاری بخش غیردولتی و هم از جنبه اعتمادسازی در میان مشترکین و بالاخره توسعه عدالت محور و توجه ویژه به مناطق محروم رویکردهای سه گانه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برای تحقق اهداف پنجگانه برنامه هفتم پیشرفت را تشکیل می دهند.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: میزان جذب سرمایه از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه پساب که در سال جاری به بیش از ۱۹ همت بالغ شد.
وی با اشاره به اینکه ظرفیتهای درآمدی مناسبی در صنعت فراهم است و باید در رویکرهای اقتصادی به آن توجه ویژه کرد افزود: مجموعه معاونت مشترکین با خلاقیت و هوشمندی خود می توانند موتور محرک شرکت های آبفا باشند و تحقق این موضوع نیازمند برنامه ریزی و حرکت در مسیر برنامه هفتم توسعه و تامین منابع از ظرفیتهای پنهان صنعت است.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در ادامه سخنرانی به برنامههای این معاونت برای تحقق اهداف اقتصادی پرداختند از جمله: نهایی سازی، تصویب و ابلاغ آیین نامه عملیاتی، پیاده سازی سامانه یکپارچه خدمات مشترکین، هوشمندسازی و اصلاح سیستم قرائت، شناسایی انشعابات غیرمجاز، هوشمندسازی و بهبود ابزار اندازه گیری، وصول مطالبات و آموزش نیروی انسانی پرداخت.
در ادامه مشاور مدیرعامل و رئیس دفتر شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این نشست با تأکید بر اهمیت آب بهعنوان یکی از حیاتیترین منابع طبیعی و محور توسعه پایدار کشور، اظهار داشت: خدمات ارائهشده در این حوزه فراتر از یک وظیفه روزمره بوده و پایهای برای رفاه اجتماعی، سلامت عمومی و توسعه اقتصادی محسوب میشود.
مجید عبدالهی لاشکی افزود: در حوزه خدمات مشترکین و درآمد شرکتهای آبفا، چالشها و فرصتهایی وجود دارد که مدیریت بهینه و مطلوب در این بخش امری ضروری است.
وی با بیان اینکه تحول دیجیتال، استفاده از ابزارهای هوشمند و همکاری با جامعه برای ارتقای سطح آگاهی نسبت به ارزش آب از جمله فرصتهایی است که باید به آن پرداخته شود، ادامه داد: کیفیت خدمات، نحوه ارتباط با مشترکان و چگونگی پاسخگویی، تصویر ذهنی جامعه از شرکتهای آبفا را شکل میدهد. ازاینرو، سرعت در پاسخگویی، بهرهگیری از دانش روز و مهارتهای ارتباطی نقش مهمی در جلب رضایت مشترکان ایفا میکند.
مشاور مدیرعامل و رئیس دفتر شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بر اهمیت پیادهسازی سیستمهای هوشمند مدیریت مشترکان و بهرهگیری از هوش مصنوعی و دادهکاوی برای تحلیل رفتار مشترکان و پیشبینی نیازهای آنها تأکید کرد و افزود "معاونت خدمات مشترکین مهمترین بخش در ساختار شرکتهای آبفا است و اهمیت آن با هیچیک از معاونتهای دیگر قابل مقایسه نیست". نقش معاونت مشترکین در ارزشآفرینی سایر معاونتهای شرکت آب و فاضلاب کشور بسیار حائز اهمیت است و باید بهطور جدی به این موضوع پرداخته شود.
وی یادآور شد: طبق قانون تجارت، بقای شرکتهای آبفای وابسته به مدیریت کارآمد درآمد و هزینه است که لازمه آن افزایش بهرهوری، کاهش هزینهها و افزایش درآمد است.
در ادامه خانم مرجان پناهی نایبرئیس هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر نیز گفت: این افتخار را داریم که میزبان فرهیختگان حوزه معاونت خدمات مشترکین و درآمد شرکتهای آب و فاضلاب کشور باشیم و از نقطهنظرات و تجربیات ارزشمند آنان در جهت دستیابی به اهداف شرکت بهرهمند شویم. بدون تردید این نشست میتواند نقطه عطفی در شرکتهای آب و فاضلاب کشور باشد و بوشهر مفتخر است که چنین گردهمایی مهم و ارزشمندی را میزبانی میکند.
نشست دو روزه معاونین خدمات مشترکین و درآمد شرکتهای آب و فاضلاب کشور در طی روزهای ۷ و ۸ بهمن ماه ۱۴۰۳ با اجرای ۴ کارگاه مشورتی در موضوعات مختلف این حوزه، به ایجاد هماهنگی و وحدت رویه در اجرای قوانین و مقررات ابلاغی، تبادل دانش و تجربه همکاران سراسر کشور، دستیابی به نیازها و چالشها و راهکارهای پیشنهادی و تعیین اولویت های پیش روی خدمات مشترکین پرداخت.
نشست معاونین خدمات مشترکین و درآمد شرکتهای آب و فاضلاب کشور، با حضور مسعود علویان صدر معاون برنامهریزی و امور اقتصادی، مجید عبدالهی لاشکی، مشاور مدیرعامل و رئیس دفتر هیئتمدیره و شهرام حیدریان مدیر کل دفتر اقتصاد و تعرفه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و خانم مرجان پناهی نایبرئیس هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در بوشهر برگزار شد.
انتهای پیام