شناسهٔ خبر: 71043665 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در برنامه تهران ۲۰ مطرح شد

هشدار رئیس پلیس فتا به بلاگرهای دوربین مخفی ساز+فیلم

رئیس پلیس فتای تهران گفت: این هشدار را به تمام فعالان فضای مجازی و کسانی که در شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌ها فعال هستند می‌دهم؛ به دنبال گرفتن بازدید و جمع کردن فالوور نباشید. بسیاری از این اقدامات ممکن است در قانون جرم‌انگاری شده باشند و پلیس فتا نیز با سرعت تمام و خارج از نوبت آن‌ها را پیگیری خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ داوود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتای تهران در گفت‌وگویی در برنامه تهران ۲۰ عنوان کرد: برخی افراد تحت عنوان "دوربین مخفی" در فضای مجازی فعالیت می‌کنند تا دیده شوند. بعضی از آنها با ایجاد مزاحمت‌های خیابانی و برخی با ایجاد مزاحمت برای نوامیس مردم، سعی در جلب توجه دارند. ما اجازه نداریم به خاطر دیده شدن، دست به هر کاری بزنیم. رئیس پلیس فتا با هشدار به کسانی که در قالب "دوربین مخفی" برای شهروندان مزاحمت ایجاد می‌کنند گفت: این هشدار را به تمام فعالان فضای مجازی و کسانی که در شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌ها فعال هستند می‌دهم؛ به دنبال گرفتن بازدید و جمع کردن فالوور نباشید. بسیاری از این اقدامات ممکن است در قانون جرم‌انگاری شده باشند و پلیس فتا نیز با سرعت تمام و خارج از نوبت آنها را پیگیری خواهد کرد.

<div id="video-display-embed-code_2621977" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1220844/2621977?width=400&height=300"></script></div>