شناسهٔ خبر: 71042743 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس شورای شهرستان کرج:

شوراها از فرصت تمدید شده برای تحقق مطالبات مردم استفاده کنند

رئیس شورای اسلامی شهرستان کرج گفت: اعضای شوراهای اسلامی از فرصت تمدید شده برای تحقق مطالبات مردم و کارهای نیمه‌تمام استفاده کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، علی قاسم‌پور صبح امروز _دوشنبه هشتم بهمن_ در هفتاد و پنجمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهرستان کرج که با حضور اعضا شورای شهر برگزار شد ضمن تبریک عید سعید مبعث، آغاز راه رستگاری و طلوع تابنده مهر هدایت و عدالت اظهار کرد: از رئیس شورای عالی استان‌ها بابت پیگیری تصویب طرح تمدید فعالیت دوره ششم شوراها تشکر و تقدیر می‌کنم و قدردان اعتماد نمایندگان در تصویب این طرح هستم.

وی با اشاره به اینکه انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی به مدت شش ماه تمدید شد، افزود: فرصت اندکی در اختیار اعضای شوراهای اسلامی وجود دارد تا بتوانند مطالبات مردم و پروژه‌های نیمه تمام خود را محقق و کمبودهای شهرستان را جبران کنند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان کرج عنوان کرد: هماهنگی و پیگیری مداوم امور از شروط اصلی تحقق مطالبات مردمی است و امید می‌رود با همت مضاعف که بین مدیران به ویژه اعضای شوراهای اسلامی وجود دارد، مشکلات موجود رفع شود.

قاسم‌پور تصریح کرد: تعهد، تخصص، تجربه، کارآمدی و پشتوانه مردم از ظرفیت‌های اعضای شورای شهر است که باید با احترام به آرای مردم و احترام به حرمت و حقوق خود ضامن ارتقای جایگاه شورا و خدمت‌رسانی تا آخرین لحظه به شهر و شهروندان باشیم.

وی با بیان اینکه تأمین روشنایی معابر شهری یکی از دغدغه‌های مهم شهروندان شورای شهر و و شهرداری است، تاکید کرد: در راستای صرفه‌جویی در مصرف برق و کمک به تراز انرژی اعضای شورای شهر کرج در متمم بودجه امسال مبلغ ۷۵ میلیارد تومان برای تعویض لامپ‌های فرسوده و پرمصرف شهر تخصیص دادند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان کرج گفت: از سایر شوراها و شهرداری‌های شهرستان درخواست می‌شود در تعدیل مصرف انرژی و جلوگیری از خاموشی به کمک شرکت برق بیایند و نسبت به تعویض لامپ‌های پرمصرف خود اقدام کنند.