به گزارش ایکنا به نقل از القاهره 24، اجرای این طرح از دیروز یکشنبه، 7 بهمن به همت اداره کل امور قرآن بخش مراکز الازهر به منظور تکریم حافظان قرآن پیشکسوت در مکتبخانههای وابسته به الازهر و خانوادههای آنان آغاز شده است.
احمد الطیب، شیخ الازهر بر این طرح نظارت دارد و محمد عبدالرحمن الضوینی، معاون الازهر و شیخ ایمن عبدالغنی، رئیس بخش مراکز تابعه الازهر که همواره بر حمایت از حافظان قرآن تأکید دارد، از دیگر حامیان طرح هستند.
این طرح با استناد به آیه 29 و 30 سوره فاطر «إِنَّ الَّذِينَ يَتْلُونَ كِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَنفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلَانِيَةً يَرْجُونَ تِجَارَةً لَّن تَبُورَ * لِيُوَفِّيَهُمْ أُجُورَهُمْ وَيَزِيدَهُم مِّن فَضْلِه إِنَّهُ غَفُورٌ شَكُورٌ: در حقيقت كسانى كه كتاب خدا را مىخوانند و نماز برپا مىدارند و از آنچه بديشان روزى دادهايم نهان و آشكارا انفاق مىكنند اميد به تجارتى بستهاند كه هرگز زوال نمىپذيرد، تا پاداششان را تمام بديشان عطا كند و از فزونبخشى خود در حق آنان بيفزايد كه او آمرزنده حقشناس است» اجرا شده است.
در بیانیه منتشره در این باره آمده است: برخی از چهرههای مورد تکریم 90 سال دارند و بیشتر سالهای عمر خود را برای آموزش قرآن به کودکان و بزرگسالان صرف کردهاند و در محضر آنان شاگردان زیادی که معلم، مهندس، پزشک، قاضی و مقامات دولتی هستند، پرورش یافتهاند.
در همین راستا دیروز یکشنبه هیئتی از اداره امور قرآن مراکز الازهر به مکتبخانه «شیخ حسن عبداللطیف خضیر ابوغنیم» رفت و به منظور تجلیل از تلاشهای این پیرمرد مصری، قرآن، تقدیرنامه و مجموعهای از کتب ارزشمند به وی اهدا کرد.
شیخ حسن متولد 17/06/1930 میلادی در روستای «ابی صیر» در شهر «بدرشین» استان جیزه مصر است و از سال 1950 به آموزش حفظ قرآن اقدام کرده است.
مکتبخانه این استاد قرآن مصری از سال 1979 میلادی از الازهر مجوز فعالیت گرفت و وی سالهاست به آموزش حفظ قرآن به شاگردان خود در این مکتبخانه مشغول است.
انتهای پیام