شناسهٔ خبر: 71042183 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

واکنش وزیر علوم به اظهارات دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: حذف تاثیر قطعی معدل در پایه‌های «یازدهم» و «دوازدهم» به رای گذاشته نشد/ آن دسته از اعضای دولت که عضو شورا هستند، مجبور بودند به گزینه‌ی «تنها حذف تاثیر قطعی معدل در پایه دهم» رای دهند/ رئیس سازمان سنجش قصد شرکت در جلسه و اظهار کارشناسی سازمان را داشت، اما اجازه ورود پیدا نکرد

حسین سیمایی صراف، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، با انتشار دو استوری در صفحه شخصی خود در شبکه اینستاگرام به اظهارات دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی واکنش نشان داد.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایلنا: حسین سیمایی صراف، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، با انتشار دو استوری در صفحه شخصی خود در شبکه اینستاگرام به اظهارات دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی واکنش نشان داد.

حسین سیمایی صراف، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، با انتشار دو استوری در صفحه شخصی خود در شبکه اینستاگرام به اظهارات دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی واکنش نشان داد و نوشت:

۱- در جلسه‌ی اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بحث تاثیر مثبت یا قطعی معدل بر نتایج آزمون سراسری مورد بازبینی و بررسی مجدد قرار گرفت. دغدغه اصلی همه اعضا رسیدن به مصوبه‌ای بود که اولا به عدالت اجتماعی نزدیک‌تر باشد و دوم از اضطراب و دغدغه دانش‌آموزان و خانواده‌ها بکاهد.

۲- در این زمینه دیدگاه رئیس‌جمهور و دولت و برخی دیگر از اعضای شورا ترجیح تاثیر مثبت معدل سال دوازدهم بود، به عنوان نمونه سازمان سنجش در جلسات ستاد عالی شورای عالی انقلاب فرهنگی و مکاتبات رسمی و بعضا محرمانه دلایل و مستندات خود برای تاثیر مثبت معدل سال دوازدهم را ارائه کرده بود که در صورت لزوم قابل انتشار است.

۳- در عین حال نظر بخش دیگری از شورا برمبنای مستنداتی دیگر حفظ رویه موجود برمبنای تاثیر قطعی معدل بود. در نهایت پس از رای‌گیری، تاثیر قطعی معدل پایه دهم حذف شد و تاثیر قطعی پایه‌های ۱۱ و ۱۲ باقی ماند.

۴- لازم به ذکر است اساسا حذف تاثیر قطعی معدل در پایه‌های یازدهم و دوازدهم به رای گذاشته نشد، بنابراین آن دسته از اعضای دولت که عضو شورا هستند مجبور بودند به گزینه‌ی «تنها حذف تاثیر قطعی معدل در پایه دهم» رای بدهند. به علاوه رئیس سازمان سنجش قصد شرکت در جلسه و اظهار کارشناسی سازمان را داشت که متاسفانه اجازه ورود پیدا نکرد و دعوت نشد.

در پایان مجددا یادآوری می‌شود که دغدغه همه اعضای شورا عدالت آموزشی، بازگشت کیفیت به آموزش و ارتقای توانمندی دانش آموزان عزیز است ولیکن در انتخاب مسیر گاهی اختلاف نظر رخ می‌دهد.

لینک کوتاه کپی لینک