شناسهٔ خبر: 71042179 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

از آبی به آبی؛

ساعات پایانی نقل‌ و انتقالات زمستانی؛ بیفوما به استقلال تهران می‌پیوندد؟

طبق گفته‌های مدیر برنامه‌های بازیکن فرانسوی استقلال خوزستان، قرارداد این بازیکن با استقلال خوزستان فسخ خواهد شد و احتمال دارد این مهاجم آینده فوتبالش را در استقلال تهران پیگیری کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شایعاتی در فضای مجازی مطرح شده است که خبر از فسخ قرارداد تیوی بیفوما با استقلال خوزستان می‌دهند. این شایعه پس از استوری مدیر برنامه‌ریزی این بازیکن قوت گرفت و اکنون باید منتظر باشیم تا باشگاه خوزستانی به‌طور رسمی تکلیف این بازیکن را مشخص کند.

بیفوما بازیکن فرانسوی استقلال خوزستان، سال گذشته به استقلال خوزستان ملحق شد. این بازیکن در یک برنامه تلویزیونی اظهار کرد: «استقلال خوزستان را با استقلال تهران اشتباه گرفتم و به خوزستان رفتم.» این اشتباه بیفوما به سرعت در خبرگزاری‌های داخلی و خارجی دست به دست شد و دوستداران فوتبال در این باره اظهار نظر کردند.

ساعات پایانی نقل‌ و انتقالات زمستانی؛ بیفوما به استقلال تهران می‌پیوندد؟

اکنون با قوت گرفتن شایعه جدایی این مهاجم از آبی‌های خوزستان، برخی منابع خبر از پیوستن این بازیکن به استقلال تهران می‌دهند. با توجه به جدایی بلانکو و جدایی احتمالی مسعود جوما، این تیم به مهاجم نیازدارد و احتمال دارد به‌طور رسمی برای جذب بیفوما اقدام کند.