شناسهٔ خبر: 71041436 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

در نشست خبری مدیران عامل صنعت برق استان مطرح شد

افتتاح ۹۴۱ پروژه شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان در دهه فجر

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان گفت: افتتاح ۹۴۱ پروژه با اعتبار بالغ بر ۳۸۰ میلیارد تومان در دهه فجر انجام خواهد شد.

صاحب‌خبر -

پیام جوادی امروز (دوشنبه ۸ بهمن ماه) در نشست خبری مدیران عامل صنعت برق استان زنجان با اصحاب رسانه که در نیروگاه آریان زنجان برگزار شد، ضمن تبریک فرا رسیدن مبعث پیامبر اکرم (ص)، اظهار کرد: برق یکی از نیازهای اساسی بشر است. رسالت و مأموریت‌ شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان، توزیع برق مطمئن و پایدار با رویکرد اقتصادی و مشتری‌مداری و همچنین گسترش استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در جهت ذخیره منابع برای نسل‌های آینده است.

وی با بیان اینکه شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان بیش از نیم میلیون مشترک دارد که حدود ۷۸ درصد آن را مشترکان خانگی تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: مصرف انرژی برق در استان زنجان تا پایان آذرماه ۱۴۰۳، ۳۱۵۰۲۳۱ مگاوات ساعت برآورد شده است.

جوادی با اشاره به اینکه ۹۵.۵ درصد از شبکه‌های فشار ضعیف استان تبدیل به کابل خودنگه‌دار شده است، تشریح کرد: طول شبکه‌های خودنگه‌دار در استان ۴۷۸۰/۶ کیلومتر است. تبدیل کابل‌های مسی موجود به کابل‌های خودنگهدار علاوه بر کاهش شدید اتلاف انرژی به افزایش تاب‌آوری شبکه و بهبود وضعیت ولتاژ شبکه کمک شایانی می‌کند.

او با اشاره اهمیت هوشمندسازی  شبکه توزیع نیروی برق، ادامه داد: تعداد کنتورهای هوشمند تاکنون ۴۷۰۷۵ است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با بیان اینکه خوشبختانه استان زنجان در حوزه برق تلفات بسیار پائینی دارد و در مجموع از وضعیت مطلوبی برخوردار است، اضافه کرد: ارائه خدمات مطلوب به مشترکان از وظایفی است که به خوبی انجام می‌شود. تعداد کل مراجعات در سه ماه اول سال ۱۴۰۳، ۶۹۱۴ بوده که ۱۰.۴۳ درصد این مراجعات حضوری و ۸۹.۵۷ درصد مراجعات غیرحضوری است. 

جوادی با تأکید بر اینکه به طور جدی با ماینرهای غیرمجاز برخورد می‌کنیم، متذکر شد: استان زنجان در این خصوص استان پاکی است و بازررسی کاملی در این خصوص صورت می‌گیرد. گزارش‌ ماینرهای غیرمجاز پاداش دارد و فرد گزارش‌دهنده به ازای هر ماینر ۲ میلیون تومان پاداش دریافت خواهند کرد. 

وی افزود: در اوایل بهمن ماه سال‌جاری شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با مشارکت اداره جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان زنجان بر روند امحاء ۱۳۹۰ دستگاه رمزارز که مربوط به ۱۰۱ فقره پرونده قاچاق می‌شد، نظارت کردند؛ با کشف و امحاء این تعداد ماینر ۲۴ مگاوات ساعت از استفاده غیرمجاز از انرژی برق در سطح استان زنجان جلوگیری شد. 

جوادی با بیان اینکه شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان از مشارکت و سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه خورشیدی استقبال و حمایت می‌کند، عنوان کرد: نیروگاه‌های خورشیدی احداث شده در بخش خانگی بیش از ۲۳۰ نیروگاه مقیاس کوچک با مجموع ظرفیت ۱۱۵۰ کیلووات در قالب طرح حمایتی از سال ۱۴۰۲ و احداث ۲۰ کیلووات نیروگاه مقیاس کوچک غیرحمایتی است. در بخش ادارات، احداث ۱۲۰ کیلووات نیروگاه در محوطه ساختمان‌های اداری، در بخش کشاورزی نیز احداث ۱۰ کیلووات در شهرستان خرمدره صورت گرفته است. 

او با اشاره به اینکه حدود ۲۰۰ هزار چراغ روشنایی معابر در سطح استان داریم، اذعان کرد: در راستای تأمین برق ساکنان مسکن ملی شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان به عنوان یکی از شرکت‌های خدمات‌رسان پیشرو در تأمین زیرساخت‌های احداث مسکن ملی بوده است. شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان خطوط اصلی را احداث کرده و هر منطقه‌ای که خیابان‌کشی و قطعه‌بندی آن صورت گیرد در کمتر از یک هفته برق رسانی آن انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با اشاره به طرح جهادی رفع ضعف ولتاژ که از سال گذشته آغاز شد، تصریح کرد: در راستای ارتقاء کیفیت جریان برق، طرح حرکت جهادی رفع افت ولتاژ در سطح استان آغاز و با نصب ۱۵۱ دستگاه پست هوایی با اعتباری بالغ بر ۳۸۰ میلیارد ریال به اتمام رسیده و در سال‌جاری ۷۰ پروژه در دست اقدام است.

وی به پویش ۲ درجه کمتر اشاره کرد و گفت: پیوستن به پویش کاهش ۲ درجه علاوه بر مشارکت در خیر عمومی، در مقیاس کلان به طور مستقیم و غیرمستقیم به نفع اقشار آسیب‌پذیر نیز است. صرفه‌جویی در مصرف انرژی باعث کاهش هزینه‌ها و ایجاد منابع مالی برای ارائه خدمات بیشتر به این اقشار خواهد شد و از سوی دیگر، کاهش آلودگی هوا که یکی از اهداف این پویش است، به طور خاص برای افراد سالمند، کودکان و کسانی که از بیماری‌های تنفسی رنج می‌برند، بسیار حیاتی است.

جوادی همچنین به پروژه‌های قابل افتتاح در دهه فجر ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: افتتاح ۹۴۱ پروژه با اعتبار بالغ بر ۳۸۰ میلیارد تومان در دهه فجر انجام خواهد شد.

انتهای پیام