حسام رسولی با اشاره به ۲ مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت در اردبیل در کنار مرکزهای آموزشی پارسآباد و گرمی گفت: جهاد دانشگاهی استان در طرح سرباز ماهر هم فعال است و سالانه ۹ هزار نفر سرباز از آموزشهای مهارتی برخوردار میشوند که امسال تاکنون در این چارچوب بیش از سهمیه مورد نظر مهارتآموزی صورت گرفته است.
رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل افزود: جهاد دانشگاهی در زمینه توانمندسازی، ارتقای بهرهوری و نوآوری مرکزهای علمی، سازمانها و شرکتهای دولتی و مردمی وارد عمل شده است و از جمله در عرصه آموزش و کارآفرینی نسبت به ارائه آموزشهای مهارتی به ۲۰ هزار نفر در سال در رشتههایی مانند تکنسین داروخانه و کمک پرستاری اقدام میکند که به اشتغال افراد منجر میشود.
به گفته او، امسال هم جهاد دانشگاهی جزو ۱۴ دستگاهی بود که ظرفیت ارائه تسهیلات اشتغال را داشت و در این راستا از میان افزون بر ۴۵۰ نفر متقاضی، ۲۵۸ نفر پس از بررسی صلاحیتها به بانک عامل معرفی شدند.
رسولی بیان کرد: تفاوت کار جهاد دانشگاهی در این زمینه این است که تنها به اعطای تسهیلات بانکی اکتفا نمیکند؛ بلکه سوای ارائه تسهیلات، نسبت به آموزش در قالب سه کارگاه آشنایی با بازاریابی و فروش، طراحی و راهاندازی کسب و کار و تهیه طرح کسب و کار نیز به افراد آموزش میدهد.
رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل افزود: پس از معرفی افراد به بانک هم مربی و راهبر فنی کار نظارت بر محل هزینهکرد تسهیلات را انجام میدهند تا مطمئن شویم مبلغ مورد نظر تنها برای اشتغالزایی هزینه شود و با توجه به بالا بودن انحراف محل هزینهکرد تسهیلات در استان، کار ما به فقر دامن نزند؛ چون در مواردی اعطای تسهیلات تنها به ایجاد بدهی و مشکلات دیگر برای افراد منجر میشود.
برخورداری بیش از ۱۰ هزار سرباز از آموزشهای مهارتی جهاد دانشگاهی اردبیل
رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۰ هزار و ۲۰۰ سرباز از آموزشهای مهارتی این مرکز برخوردار شدند.
صاحبخبر -
∎