شناسهٔ خبر: 71038691 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

پکن: چین و هند نباید به هم سوءظن داشته باشند

وزیر خارجه چین وانگ یی روز دوشنبه در دیدار با وزیر دولت هند در امور خارجی خواستار آن شد که دو کشور به «درک متقابل» یکدیگر متعهد شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، در شرایطی که تنش‌های چین و هند بر سر موضوعاتی از قبیل اختلافات مرزی ادامه دارد، دیپلمات ارشد دهلی‌نو به پکن سفر و با وزیر خارجه چین دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ویکرام میسری وزیر دولت هند در امور خارجی روز یکشنبه وارد پکن شد و امروز با وزیر خارجه چین وانگ یی دیدار کرد.

وانگ یی به میسری به گفت که چین و هند باید در یک جهت کار کنند، اقدامات اساسی‌تری را بررسی کنند و متعهد به درک متقابل از هم باشند.

طبق بیانیه وزارت خارجه چین، او در این دیدار همچنین اعلام کرد که چین و هند باید به جای «سوء ظن داشتن (درباره هم)، به حمایت متقابل و دستاوردهای متقابل» متعهد شوند.

برچسب‌ها: