شناسهٔ خبر: 71035447 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

افزایش بهره وری از ظرفیت‌های صنعت شیلات با انجام مطالعات علمی و تحقیقاتی

مدیر کل شیلات خوزستان گفت: انجام مطالعات علمی و تحقیقاتی به منظور افزایش بهره وری از ظرفیت‌های متنوع صنعت شیلات الزامی است.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مرتضی سوری در جلسه مشترک اعضای هیئت رئیسه دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز با مدیران شیلات خوزستان بر گسترش روابط تحقیقاتی و اجرایی تاکید شد و گفت: انجام مطالعات علمی و تحقیقاتی و ارائه نتایج تحقیقات صورت پذیرفته به بهره برداران و تولیدکنندگان زیر بخش‌های شیلات با هدف رفع چالش‌های موجود و ایجاد توسعه و رونق پایدار و متوازن و نیز افزایش بهره وری در تولیدات شیلاتی و همچنین افزایش ایمنی زیستی الزامی است.

وی افزود: بسیاری از پرسشگری‌ها در ذهن بهره بردار، صنعتگر و پرورش دهنده و انتقال این دغدغه‌ها به پژوهشگران و دانشگاهیان می‌تواند دانش‌های جدیدی را به وجود آورد و باعث توسعه علمی و عملی شیلات شود.

سوری ارائه راهکار‌های علمی با تکیه بر تجارب موفق سایر کشور‌ها را در راستای افزایش تنوع در گونه‌های پرورشی آبزیان استان و افزودن گونه‌های جدید به سبد غذایی خانوار را یکی از مطالبات دیرینه تولیدکنندگان مطرح کرد که علاوه بر اشتغالزایی، امنیت غذایی و ارزآوری بیشتر و رشد اقتصادی استان، مسیر را برای ورود دیگر سرمایه گذاران هموارتر می‌کند.

مدیر کل شیلات خوزستان یادآور شد: دانشگاه‌ها نه تنها موجب ترویج دانش می‌شوند، بلکه با پیشرفت‌های پژوهشی، فناورانه و علمی در همه زمینه‌ها از جمله رفع مسائل زیست محیطی راهگشا هستند و هیچ بن بستی برای آن‌ها وجود ندارد و امیدواریم ثمرات این تلاش‌ها و تجربیات علمی و دانشگاهی با ترویج این دستاورد‌ها و یافته‌های علمی شامل حال اقشار مختلف جامعه شود.   

مجتبی علیشاهی، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز در این جلسه با اشاره به اینکه نگاه اداره کل شیلات استان به تعامل با دانشگاه همیشه مثبت بوده و در این خصوص طرح‌های موفقی با همکاری طرفین اجرایی شده است، اظهار امیدواری کرد از این پس این تعامل بیش از پیش و بصورت مستمر ادامه داشته باشد.

براساس این گزارش، در این جلسه ضمن بررسی مسائل مطروحه مقرر شد: تفاهم نامه شیلات و دانشکده دامپزشکی در آینده نزدیک به منظور تقویت مناسبات و ارتباطات مراکز تحقیقاتی و بخش اجرایی منعقد شود.

گفتنی است، در این جلسه تکاور محمدیان، هیئت علمی دانشکده و کاوه خزائیل معاون پژوهش، فناوری و ارتباط با جامعه، معاون آبزی پروری و رئیس گروه شیلات و آبزیان، رئیس امور قرارداد‌های شیلات استان نیز حضور داشتند که به بیان نقطه نظرات شان در این باره پرداختند.