به گزارش ایرنا، هندیها در سالهای اخیر با استخدام امیر توکلیان، همت مسلمی و رضا عظیمی توانستهاند از توان کشتی ایران در این کشور پهناور آسیایی بهره لازم را ببرند. در روزهای اخیر هم فدراسیون کشتی این کشور با یک مربی ایرانی مذاکراتی را داشته و بنا دارد تا یک مربی ایرانی دیگر را استخدام کنند.
کاظم محسنینیا روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: برای حضورم در راس کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد هند، طی چند روز اخیر مذاکراتی صورت گرفت و من نیز در این خصوص نظراتم را به مسئولان فدراسیون کشتی هند ارائه دادم. در چند سال اخیر هندیها توانستند با جذب مربیان ایرانی کشتی را در این کشور رشد و توسعه دهند.
وی ادامه داد: هنوز هیچ چیز مشخص نیست و باید منتظر ماند تا موارد از سوی مسئولان فدراسیون کشتی این کشور مورد بررسی قرار گیرد.
سرمربی سابق تیم ملی عراق همچنین اظهار داشت: قراردادم با فدراسیون کشتی عراق در حالی به صورت یک سال میلادی (۲۰۲۴) اعتبار داشت که با پایان آن، از ۲۰ روز گذشته به دلایل برخی مسائل حاشیهای و عدم فراهم شدن امکانات و تجهیزات از سوی مسئولان این فدراسیون همکاری خودم را به صورت یک طرفه قطع کردم.
محسنینیا ادامه داد: با توجه به دوستی و رفاقتی که با تعدادی از ورزشکاران تیم ملی عراق دارم، کماکان به تعدادی از نفرات برنامه تمرینی میدهم تا بتوانند با آمادگی خوبی در قهرمانی آسیا حضور یابند.
وی در خصوص علت کنارهگیری از سرمربیگری تیم ملی عراق، توضیح داد: بزرگترین مشکل عراق، نداشتن برنامهریزی لازم از سوی فدارسیون کشتی این کشور بود. با توجه به ضعف و آگاه نبودن مسئولان فدراسیون عراق به مسائل روز کشتی، باعث شد تا دیگر رغبتی برای ماندن در این کشور نداشته باشم. نباید از این موضوع به سادگی گذشت در این کشور قهرمانان زیادی وجود دارند که به دلیل تجربه کم آنها در مسابقات بینالمللی، نتوانستهاند آنگونه که باید ظرفیتهای خود را نشان دهند. عراق میتواند در چند سال آینده با حضور در تورنمنتهای مختلف قهرمانان خوبی داشته باشد.
سرمربی سابق تیم ملی کشتی آزاد عراق در خصوص عملکرد این تیم در جام عرب، گفت: نیمی از نفرات تیم ملی عراق را برخلاف دورههای گذشته، جوانان تشکیل میدهند که در رقابت با الجزایر، تونس و اردن توانست قهرمان جام عرب شوند. تیم ملی کشتی آزاد عراق در این جام ۴ نشان طلا، ۵ نقره و یک برنز بدست آورد.
محسنینیا خاطر نشان کرد: در مسابقات قهرمانی آسیا شانس مدال در سه وزن ۷۰، ۸۶ و ۹۲ کیلوگرم برای تیم ملی عراق وجود دارد. محمد جواد، مصطفی صلاح و مصطفی صحیب نمایندگان تیم ملی کشتی آزاد عراق در این وزنها میتوانند با غیرت خاص خود به روی سکو بروند.
وی در خصوص اینکه کدام شهرهای عراق در رشته کشتی فعالتر، است، گفت: ۷۰ درصد کشتیگیران عراقی از منطقه اعظمیه بغداد رشد کردهاند. این منطقه همانند مازندران یکی از شهرهای کشتیخیز عراق است. بصره دیگر قطب کشتی این کشور محسوب میشود که در حال حاضر سه ملیپوش این کشور از این شهر هستند.
سرمربی سابق تیم ملی کشتی آزاد عراق در خصوص اینکه آیا فدراسیون عراق همانند بحرین، برنامهای برای جذب کشتیگیران خارجی دارد یا خیر، گفت: خیر؛ آنها چنین برنامهای ندارند و از توان کشتیگیران داخلی خود در تورنمنتهای بینالمللی بهره میبرند.