شناسهٔ خبر: 71034404 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

جوجه‌ریزی مرغ گوشتی در گیلان ۲۰ درصد افزایش یافت

رشت - ایرنا - رئیس سازمان جهاد کشاورزی گفت: امسال بیش از ۱۳۷ میلیون و ۲۶۷ هزار و ۱۹۰ قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد رشد دارد.

صاحب‌خبر -

صالح محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: واحدهای پرورش نیمچه گوشتی گیلان در دیماه گذشته ۱۳ میلیون و ۲۶۷ هزار و ۱۹۰ قطعه جوجه‌ریزی داشتند که بیش از ۱۰۶ درصد از تعهد ماهانه استان تحقق یافت.

وی بیان کرد: با این میزان جوجه‌ریزی ظرفیت تولید ۲۳۰ هزار و ۹۴۵ تن گوشت سفید فراهم شد که حاکی از افزایش ۱۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

وی درباره تامین نیاز جوجه‌های یک روزه به‌ عنوان نهاده اولیه در واحدهای پرورش نیمچه گوشتی گیلان بیان کرد: تاکنون ۴۹ درصد از جوجه مورد نیاز این واحدها از مجموعه های مادری داخل استان تامین شده‌است.

بیشتر بخوانید:

۱۶۹ میلیون قطعه جوجه یکروزه در گیلان تولید شد

افزون بر ۷۴ هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شد

محمدی با اشاره به رشد بیش از ۶.۵ درصدی تولید جوجه در واحدهای مادری گیلان طی امسال اظهار کرد: این واحدها تا پایان دیماه ۲۶۲ میلیون و ۸۸ هزار و ۲۴۳ قطعه جوجه تولید کرده‌اند که از این میزان ۲۳ درصد در واحدهای نیمچه گوشتی داخل استان پرورش یافته و بقیه برای تامین نیاز واحدهای سایر استان‌ها ارسال شده‌است.

وی با اشاره به تولید ۱۷۹ هزار و ۳۵۶ قطعه جوجه بوقلمون در گیلان در دیماه امسال بیان کرد: در مجموع طی امسال ۲ میلیون و ۴۸۴ هزار و ۴۷۶ قطعه جوجه بوقلمون در استان تولید شد که نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش یافته است.

گیلان با ۹ واحد پرورش مرغ اجداد گوشتی فعال رتبه نخست، ۱۰۵ واحد مرغ مادر جایگاه دوم و ۸۷۹ واحد مرغ گوشتی رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور را دارد.

بر اساس آخرین آمار نزدیک به ۷۵ درصد فعالیت‌های صنعت طیور در گیلان در قالب زنجیره تولید است که گیلان از این نظر از رتبه نخست در کشور برخوردار است، ۱۰ زنجیره تولیدی بزرگ نیز «از تولید جوجه یک روزه تا خوراک دام» در استان فعال است.

همچنین ۲۳ کارخانه جوجه‌کشی با ظرفیت بیش از ۴۱ میلیون قطعه در هر دوره در استان گیلان فعالیت می‌کند.