شناسهٔ خبر: 71033518 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

سوپ پیاز فرانسوی نوعی سوپ غلیظ و بسیار خوشمزه است که از ترکیب پیاز با سیر، آرد، پنیر پیتزا و... تهیه می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ سوپ یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذاهای دنیاست که در بسیاری از رستوران‌ها به صورت پیش‌غذا و غذای اصلی در انواع و طعم‌های گوناگون سرو می‌شود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می‌تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به‌خصوص وعده شام باشد. با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا می‌توانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه بیف استراگانف روسی

سوپ پیاز فرانسوی یکی از غذاهای مشهور و بسیار خوشمزه کشور فرانسه است که دستور پخت بسیار ساده‌ای دارد و پیاز از مواد اصلی این غذا است؛ بنابراین اگر به پیاز علاقه دارید، حتما سوپ پیاز یکی از غذاهای مورد علاقه شما خواهد بود. اگر می‌خواهید این سوپ مقوی و خوشمزه را در روزهای سرد زمستان برای اعضای خانواده تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش سوپ پیاز فرانسوی همراه ما باشید.

مواد لازم
پیاز متوسط: ۵ عدد
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۱۰۰ گرم
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
قرص استاک مرغ: ۲ عدد
پنیر پیتزا: ۵ قاشق غذاخوری
نان تست: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
آب جوش: ۳ لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا پیازها را پوست و به صورت خلالی نازک خرد کنید و داخل یک ماهی تابه گود بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار بدهید. ۵ دقیقه زمان بدهید تا پیازها نرم شوند، سپس روغن و کره را اضافه کنید و اجازه بدهید پیاز سرخ شود، در حدی که رنگ کاراملی بگیرد کافی است. در مرحله بعد سیر رنده شده را اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید و بعد آرد را اضافه کنید و با پیاز یکی دو دقیقه هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود. در مرحله بعد قرص استاک را همراه با کمی نمک و فلفل روی مواد بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه بدهید مواد حدود ۳۰ دقیقه بجوشد و به غلظت برسد. در مرحله بعد سوپ آماده را داخل کاسه‌های مناسب سرامیکی یا پیرکس بریزید، سپس یک تکه نان تست روی سطح سوپ قرار بدهید و روی نان و سطح کاسه پنیر پیتزا بریزید. حالا کاسه سوپ را به مدت ۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدهید درحدی که پنیر آب شود. در این مرحله سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

برچسب‌ها: