شناسهٔ خبر: 71030919 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت راه و شهرسازی | لینک خبر

با حضور سخنگوی دولت و دستیار اجتماعی رییس‌جمهور و سایر مسئولان؛

۲ مرکز جامع سلامت و ۳ پایگاه اورژانس در فازهای ۴و۶ پرند افتتاح می‌شود

به دنبال بازدید دی ماه وزیر راه و شهرسازی و تاکید وی بر تسریع در اجرای پروژه‌های شهر جدید پرند، فردا ۸ بهمن با حضور سخنگوی دولت، دستیار اجتماعی رییس‌جمهور و دیگر مسئولان، ۲ مرکز جامع سلامت و ۳ پایگاه اورژانس در فازهای ۴و۶ پرند افتتاح می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، به دنبال بازدید فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در روز سه‌شنبه ۱۱ دی از پروژه‌های در حال اجرای شهر جدید پرند و تاکید وی بر تسریع در اجرای پروژه‌ها و تحویل به موقع آنها و توسعه سرانه‌های سلامت، فردا ۸ بهمن با حضور فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، علی ربیعی دستیار اجتماعی رییس‌جمهور و دیگر مسئولان، دو مرکز جامع سلامت و سه باب اورژانس ۱۱۵ در شهر جدید پرند افتتاح می‌شود.

اورژانس ۱۱۵ و مرکز جامع سلامت شمال فاز۶ در زمینی به مساحت ۸۳۷ متر و زیربنای ۵۵۰متر مربع ساخته شده همچنین اورژانس و مرکز جامع سلامت جنوب فاز۴ در زمینی به مساحت ۸۴۱ متر مربع با زیربنای ۵۵۰متر مربع احداث شده است.

لازم به ذکر است، شرکت عمران شهر پرند در راستای افزایش سرانه‌های سلامت و مراکز درمانی در دی ماه سال جاری، عملیات اجرایی بیمارستان ۲۲۰تختخوابی را با حضور وزیر راه و شهرسازی آغاز کرد و مرکز جامع سلامت شهیده زینب اسدی لاری در جنوب فاز۵ به بهره‌برداری رسید.

فرزانه صادق ۱۱ دی‌ماه در حاشیه بازدید از بیمارستان ۲۲۰ تختی پرند تاکید کرده بود که سرانه خدمات درمانی شهر جدید پرند باید افزایش یابد.