شناسهٔ خبر: 71030536 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

بازیکن تیم خیبر خرم‌آباد:

هیچ تیمی به اندازه خیبر، سپاهان را تحت فشار نگذاشت

بازیکن تیم خیبر خرم‌آباد گفت: گمان نمی‌کنم تیمی تا این لحظه در ورزشگاه نقش‌جهان چنین سپاهان را تحت فشار گذاشته باشد، اما به دنبال جبران این نتیجه در بازی‌های بعدی خواهیم بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهرداد قنبری امشب _ یکشنبه هفتم بهمن _ پس از بازی با سپاهان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جدال خوبی را با سپاهان پشت سرگذاشتیم و باوجود اینکه حق ما در این تقابل شکست نبود، اما بدشانسی گریبان‌گیر تیم خیبر شد و در نهایت نتیجه بازی را واگذار کردیم، گمان نمی‌کنم تیمی تا این لحظه در ورزشگاه نقش‌جهان چنین سپاهان را تحت فشار گذاشته باشد، اما به دنبال جبران این نتیجه در بازی‌های بعدی خواهیم بود.

وی افزود: چند موقعیت قطعی برای گلزنی داشتیم، در نیمه دوم نیز بازی به صورت پایاپای دنبال شد، چهار سال در اصفهان حضور داشته‌ام و هواداران اصفهانی جو خوبی را در ورزشگاه ایجاد می‌کنند.

بازیکن تیم خیبر تصریح کرد: هواداران خیبر در هر استانی از تیم خود حمایت می‌کنند، تیم ما فوتبال با کیفیتی ارائه می‌دهد و در ادامه شرایط بهتری را تجربه خواهیم کرد، جو ورزشگاه تأثیری روی سبک بازی تیم ما نداشت.