شناسهٔ خبر: 71027680 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور:

آقامیری: زیرساخت های حوزه فضای مجازی باید توسعه یابد

رشت- ایرنا - دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: زیرساخت های حوزه فضای مجازی باید توسعه یابد و این امر از جمله اولویت های دولت است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، سید محمدامین آقامیری روز یکشنبه در سفر به رشت در نشستی با فعالان فضای مجازی عنوان کرد: مردم باید خدمات باکیفیت دریافت کنند و وظیفه ما بررسی خدمات داخلی و ارتقاء سطح ارائه خدمات به مردم است و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز وظیفه تامین زیرساخت ها را عهده دار است.

وی با بیان اینکه بزودی تا اواخر سال شاهد اتفاقات خوشایندی در این عرصه خواهیم بود، ادامه داد: وظیفه این شورا سیاست‌گذاری است و امروز نیازمند توسعه حکمرانی در فضا مجازی و افزایش دانش و آگاهی های عمومی و جامعه در این رابطه هستیم.

وی عنوان کرد: برای این حکمرانی هم به ابزارهای جدید و متنوعی نیاز است که باید در این زمینه فکر و تدبیر کرد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد: نگاه دولت در شورای فضای مجازی حمایتی است و اتفاقاتی که به زودی رقم خواهد خورد، برای فعالان این عرصه خوشایند است.

آقامیری گفت: عدم کارایی پلتفرم های داخلی و گره‌هایی که در آنها وجود دارد از سوی حاکمیت پذیرفتنی نیست.

استاندار گیلان نیز در این جلسه اظهار کرد: در این نشست که با حضور فعالانو دست اندکاران فضای مجازی و دیجیتال برگزار شده مسائل این حوزه احصاء شده و خروجی آن در جلسات کشوری مورد بررسی و پیگیری قرار خواهد گرفت.

هادی حق شناس ابراز امیدواری کرد: با برطرف شدن مشکلات بتوانیم استان گیلان را به هاب اقتصاد دیجیتال کشور تبدیل کنیم.

وی تاکید کرد: این استان توانایی لازم را برای مشارکت در تصمیم سازی فضای مجازی دارد.

وی افزود: در خصوص ایجاد شهرک فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز جلسه ای تشکیل می شود و به دور از پروتکل های اداری در این خصوص تصمیم گیری خواهد شد.

در این جلسه فعالان حوزه فضای مجازی و اقتصاد دیجیتال خواستار ایجاد شهرک فناوری اطلاعات در استان شدند و مسائلی مانند ایجاد شهرک فناوری ارتباطات، برنامه ریزی برای توسعه فعالیت کسب و کارهای صنعتی و تولیدی در فضای مجازی، فضای کار اشتراکی، ایجاد مرکز داده باتوجه به ظرفیت استان، ایجاد دانشکده فنی و مهندسی کامپیوتر ذیل دانشگاه گیلان، کاهش بوروکراسی اداری، تسهیل و تخصیص تسهیلات برای شرکتهای جهت بهره مندی از تسهیلات از محل وجوه اداره شده وزارت ارتباطات و اطلاعات، دسترسی بخش خصوصی به حضور در بازارهای جهانی، رفع فیلترینگ، ایجاد زیر ساخت در زمینه هوش مصنوعی را مطرح کردند.